nlc.hu
Sztárok

Veréb Tamás magánélete

Veréb Tamás új barátnőjével érkezett a Sztárboxra – Fotók

A színész úgy érzi, sínen van az élete.

Veréb Tamás házassága két éve ment tönkre. Volt felesége, Klajkó Szandra énekesnő egy dalban dolgozta fel a fájdalmas szakítást. Mindez már a múlt, a színész azóta továbblépett. Az öt hónapja megjelent dala, a Minden rendben kapcsán kiderült, miután kiheverte a válását, a szerelem is rátalált. Új párja Koltai Vivien színésznő, akit Tamás egy korábban vele készült interjúban végtelenül türelmes emberként jellemzett. A pár a hétvégi Sztárboxon is feltűnt, ahol pózoltak az nlc fotósának. 

„Nagy segítség volt ez ahhoz, hogy meg tudjak érkezni abba az állapotba, ahol most vagyok. Olyan ember mellett nem is tudnék élni, aki berak egy kalitkába, és onnan szeretget. Nekem csak úgy megy, ha ő is, és én is különálló, teljes személyiségek vagyunk. Nem hiszek abban, hogy két fél találkozik, és abból lesz egy egész. Szerintem az működik, ha két teljes ember – akik mellesleg tök jól érzik magukat a másikkal – együtt halad az úton”nyilatkozta júliusban Tamás az új kapcsolatáról a hot! magazinnak. 

Veréb Tamás

Veréb Tamás (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top