nlc.hu
Sztárok

Ilyen felnőtt lesz György, Sarolta és Lajos az AI szerint

Így fog kinézni a felnőtt György, Sarolta és Lajos az AI szerint – micsoda fotók!

Azt, hogy most kikre hasonlítanak a walesi herceg és hercegné gyerekei, már mi is sokat találgattuk. De milyenek lesznek felnőttként? Most ezt mutatjuk meg!

Persze mindez csak az AI szerinti jövő, de érdekes látni, hogy milyen fiatal felnőtt lesz a most 10 éves György herceg, a 8 éves Sarolta és az 5 éves Lajos herceg.

Ami Saroltát illeti, a 8 éves kislányról számos olyan fotó készült már, ahol kiköpött dédanyja, vagyis a néhai II. Erzsébet. Míg gesztusaiban – például amikor szúrós nézéssel hátra dobja a kezével a haját – az édesanyjára, Katalinra hasonlít.

Amikor György herceg 8 éves lett, megannyi fotó készült róla, és ezeken kísértetiesen hasonlít édesapjára, Vilmosra. Mondjuk ebben nincs semmi meglepő, hiszen a gének így működnek. A kedvencünk mégis az volt, amikor a még totyogó György herceg mimikáit összepárosították II. Erzsébet arcvonásaival. Zseniális volt!

Végül nézzük a család legkisebb tagját, Lajost. Róla aztán még nem tudnánk megmondani, hogy kire hasonlít, de viselkedésében – hogy állandóan bohóckodik – azt mondanánk, hogy Harry herceg.

Vilmos herceg, Katalin hercegné, György herceg, Sarolta hercegnő, Lajos herceg

Vilmos herceg, Katalin hercegné, György herceg, Sarolta hercegnő, Lajos herceg (fotó: Profimedia)

És most jöjjön az AI szerint generált jövőkép. Sarolta csodás barna haja pont olyan lesz a mesterséges intelligencia szerint, mint az édesanyjáé. Lajos megőrzi a pimasz tekintetét. György pedig komoly trónörökös külsőt kapott. Megjegyeznénk, hogy igencsak hasonlít a dán Keresztély herceghez, csak szőke hajjal.

@theroyalfaamily Credit instagram @royalbanter.official AI takes a glimpse into the near future with Princes George & Louis plus Princess Charlotte in their early 20s do you think it is close? . Follow us SEE MORE .#britishroyals #britishroyalfamily #royalfamily #royalbanterofficial ♬ Originalton - The Royal Family

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top