nlc.hu
Sztárok

Adom a napom 2. évad

Így telik Borbély Alexandra egy napja

A Jászai Mari-díjas színésznő betekintést engedett a magánéletébe.

Borbély Alexandra 2012-ben végzett a Színművészeti Egyetem színész szakán, majd a Katona József Színházhoz szerződött. 2017-ben a European Film Awards legjobb színésznőnek járó díját vehette át a Testről és lélekről című filmben nyújtott alakításáért. Feleség, két kislány édesanyja. Népszerű művész, akinek élete sokakat érdekel. Az Adom a napom mai adásában az ő hétköznapjaiba nézhetünk bele. 

„Mai vendégemnek a férje már járt itt, szóval, ha csak mellékszereplőként is, de feltűnt már az Adom a napom képernyőjén. Azonban számomra ő legalább olyan érdekes, mint a párja, és megérdemli, hogy főszerepben lássuk itt is. Mert a színpadon és a filmvásznon már jár neki, hiszen elnyerte Európa legjobb színésznőjének díját. De vajon volt-e nehezebb szerepe két ikerlány édesanyjának szerepénél? És milyen a kérlelhetetlen és mindig szókimondó Nagy Ervin társaként élni? Hogyan emlékszik, milyen volt kisebbségi létben felnőni, és hol van most a hazája, az otthona? De főleg: hogyan telik egy napja? Ezt akartam megtudni, és ő nem mondott nemet, ahogy ma esti meghívásomra sem” – mondta az nlc-nek Geszti Péter. 

Borbély Alexandra

Borbély Alexandra

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Borbély Alexandra, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ez is érdekelhet Borbély Alexandra Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top