7 hosszú sztárházasság, ami válással végződött

nlc | 2023. November 29.
Ezekről a sztárpárokról sokáig hihette a világ, hogy valóban csak az ásó, kapa, nagyharang választja majd el őket egymástól. Aztán mégis másként alakult.
Martin Sheen és Janet Sheen

A 74 éves Meryl Streep néhány héttel ezelőtt közleményben jelentette be, hogy 45 év házasság után elválnak férjével, Don Gummerrel, akitől egyébként már hat éve külön él. Olyasmi ez, amit valószínűleg senki sem látott jönni, még úgy sem, hogy a sztárvilágban jellemzően ritkábbak azok a házasságok, melyek valóban kiállják az idő próbáját. Az alábbi galériában olyan sztárházasságokról emlékezünk meg, melyek hasonlóan váratlanul, évtizedek után értek véget.

Melanie Griffith és Antonio Banderas

Melanie Griffith és Antonio Banderas 18 év után, 2014-ben nyújtotta be a válókeresetet. „Megfontoltan és közös megegyezés alapján úgy döntöttünk, hogy közel húszéves házasságunkat szeretettel és barátsággal zárjuk le, becsülve és tisztelve egymást, a családunkat és barátainkat, valamint az együtt töltött gyönyörű időket” – fogalmaztak akkor közleményükben.(Fotó: Getty Images)

Kevin Costner és Christine Baumgartner

Kevin Costner felesége, Christine Baumgartner idén májusban, közel 19 év házasság után nyújtotta be a válást, arra hivatkozva, hogy férje túl sok időt töltött távol a családtól. A bírósági per hosszúra nyúlt, mivel az asszony a házassági szerződésben foglaltaknál magasabb összegű tartásdíjat akart kapni a színésztől. Szeptemberben végül sikerült megegyezniük az anyagi kérdésekben és három közös gyermekük felügyeleti jogával kapcsolatban is. (Fotó: David Livingston/Getty Images)

Maria Schriver és Arnold Schwarzenegger

Maria Schriver, Arnold Schwarzenegger neje 25 év után, 2011-ben adta be válókeresetet, miután a színész bevallotta, hogy a házasságukon kívül született egy gyereke. (Fotó: Getty Images)

Morgan Freeman és Myrna Colley-Lee

Morgan Freeman és Myrna Colley-Lee 26 éven át voltak házasok. A feleség 2008-ban nyújotta be a válókeresetet, miután a színész megcsalta őt egy barátnőjével, amire akkor derült fény, amikor Freeman a nővel közösen szenvedett autóbalesetet. (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

Jeff és MacKenzie Bezos

Jeff és MacKenzie Bezos 2019 januárjában közös nyilatkozatot adott ki, amelyben 25 közös év után bejelentették válásukat. Akkoriban a People magazinnak nyilatkozó forrás azt mondta: a házaspár elhidegült egymástól. Míg az üzletember nagyon elfoglalt volt és sokat utazott, addig neje sokkal visszafogottabb életet élt, három fiuk és lányuk nevelésével volt elfoglalva, illetve szépirodalmat írt és egyéb projekteken dolgozott. (Fotó: Toni Anne Barson/Getty Images)

Bill és Melinda Gates

Bill és Melinda Gates 2021 májusában, 27 közös év után jelentették be, hogy elválnak. „Az elmúlt 27 év során három csodálatos gyermeket neveltünk fel, és egy olyan alapítványt hoztunk létre, amely a világ minden táján működik annak érdekében, hogy minden ember egészséges, eredményes életet élhessen” – írták akkor közleményükben. (Fotó: Getty Images)

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

Hugh Jackman és tizenhárom évvel idősebb felesége, Deborra-Lee Furness 27 év után idén szeptemberben jelentette be válását. „Áldottnak érezzük magunkat, hogy közel 3 évtizeden át férjként és feleségként élhettünk együtt, csodálatos, szeretetteljes házasságban. Most úgy döntöttünk, hogy különválunk, hogy külön utakon teljesedhessünk ki” - fogalmaztak nyilatkozatukban. (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

Exit mobile version