nlc.hu
Sztárok

Marics Peti magánélete

Ezzel az ismert műsorvezetővel bújna ágyba Marics Peti

Az énekes nem először poénkodik a hölggyel.

Hétvégén véget ér a Dancing with the Stars, melynek három döntőse Krausz Gábor, T. Danny és Marics Peti. Mindhárman gőzerővel dolgoznak azon, hogy minél sikeresebb produkciókkal kápráztassák el a közönséget. A finálé előtt persze egy kis móka is belefér, így a TV2 humoros riportokat készített a versenyzőkkel, melyekben különböző kérdéseket tettek fel a pároknak. Peti táncpartnere, Stana Alexandra például így válaszolt arra a felvetésre, miszerint kit vinne ágyba az énekes.

„Nórival aludna együtt szerintem. De ez durva, ebből botrány lesz, hogy ezt mondtam” – mondta Alexandra, majd Petihez fordult, aki csak ennyit mondott: „Már kimondtad, én erről nem akartam beszélni.” 

A kérdés további részei arra vonatkoztak, hogy Köllő Babettet, Demcsák Zsuzsát vagy Ördög Nórát táncoltatná-e meg, emellett választania kellett közülük egyet, akivel randizna. Alexandra szerinte az előadó Demcsák Zsuzsát vinné randira, Köllő Babett-tel táncolna, és ugye Ördög Nórával aludna együtt. Marics hozzátette, hogy hármuk közül Nóri a legjobb táncos. 

Marics Péter

Marics Peti (Fotó: Trenka Attila)

Nem ez az első alkalom 

Egy korábbi DWTS adásban Marics és Stana kínai stílusú rumbájuk után a közönség percekig tapsolt, és a zsűri szigorú pontozásában is megtört a jég.

„Az a hírem van, hogy elkezdtél férfivá válni… mert eddig hülyegyerek voltál, azt kell, hogy mondjam! De ez olyan lépés volt, amiben egy férfi mutatta meg magát. Elkezdett benőni a fejed lágya” – ismerte el az értékelésében akkor Nóri. A Bors meg is kérdezte a kijelentés kapcsán Petit, aki viccesen ezt válaszolta.

„Azért ha Nóri látott volna az élet egy-két másik pillanatában, akkor lehet, hogy azt mondta volna: ú, azért ez is férfias volt! De hagyjuk is, hogy pontosan mire gondolok, az egy másik karika” – viccelődött a korhatáros tartalomra utalva a sztár. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top