nlc.hu
Sztárok

Halálra késelték Nagy Melanie unokaöccsét

Holtan találták meg Nagy Melanie eltűnt unokaöccsét, pénzért és értékes órájáért gyilkolhatták meg

Tragédiába torkollott egy eltűnési ügy Budapesten.

A 29 éves M. Györgynek november 29-én este, rejtélyes körülmények között veszett nyoma. Családja úgy tudta, hogy hazafelé tartott, de ezután a luxuskocsijával együtt nyoma veszett. Nagy Melanie eltűnt unokaöccsét azonban december 1-jén este azonban holtan találták meg a rendőrök, vélhetően összeszurkáltak – értesült a Bors.

Unokaöccsét gyászolja Nagy Melanie - Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó

Unokaöccsét gyászolja Nagy Melanie – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Édesanyja szerint a fiát elcsalták, és vélhetően pénzért, valamint a nagy értékű órájáért gyilkolták meg. Aznap már el is kapták a rendőrök a feltételezett tettest, aki M. György egyik ismerőse. A 30 éves K. Richárd azonban hallgat, nem tett vallomást.

A BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A feltételezett elkövetőt, a 30 éves budapesti férfit emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A kihallgatás végén a férfit a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását – írja a police.hu.

M. György holttestét Budapest környékén, egy romos ház melléképületében találták meg. A Mercedes autóját az udvaron fahusángokból, ponyvából, autógumikból álló, rögtönzött búvóhely alatt rejtették el.

A rokonok, ismerősök teljesen összeroppantak; nem értik, Gyurinak miért kellett meghalnia. G.w.M exe, Nagy Melanie sírástól elcsukló hangon csak annyit nyilatkozott a bulvárlapnak, hogy egyelőre képtelen beszélni az unokaöccsével történtekről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top