nlc.hu
Sztárok

Kocsis Paulinát eljegyezték

Eljegyezték az X-Faktor sztárját, Kocsis Paulinát

Sugárzik a boldogságtól az énekesnő.

Kocsis Paulinát 2021-ben ismerte meg az ország, amikor megmutatta csodaszép hangját az X-Faktor színpadán. A fiatal tehetséget Gáspár Laci vette a szárnyai alá és egészen a második helyezésig jutottak. 

Kocsis Paulina

Fotó: Instagram

Tavaly az énekesnő szomorúan számolt be arról, hogy véget ért egy hároméves kapcsolata. „Egy ideje érlelődött már bennem. A kapcsolatunkon lazítani nem lett volna érdemes, végül én mondtam ki, hogy talán jobb lenne, ha külön folytatnánk az életünket – mondta a szakításról Paulina, aki nem sokkal később már pozitívan nyilatkozott a döntésükről. – Én nagyon jól érzem magam, nagyon jó kapcsolatot ápolunk azóta is egyébként. Jó döntésnek gondolom ezt. Muszáj most arra koncentrálnom, hogy jól történik most minden, de nagyon sok minden. És kell az az energia, ami arra ment volna el, nem rossz értelemben. Most nem hiányzik, hogy legyen társam. És egyébként én egy olyan ember vagyok, aki nagyon szereti, hogy ha van mellette valaki, és nekem is furcsa ez az érzés, viszont most annyira sok minden foglalja le a koncentrációmat és az energiáimat, hogy ezzel igazából azt a személyt védem, aki esetleg mellettem lenne, mert nem tudnék rá figyelemmel lenni.”

Nem sokkal a szakítás után viszont mégis rátalált a szerelem, és úgy tűnik, ezúttal az igazi mellett találta meg a boldogságot. Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy szerelme, Martin megkérte a kezét, ő pedig gondolkodás nélkül mondott igent. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top