Verrasztó Dávid egy megérzés miatt nem szállt be az autóba, melynek sofőrje a szeme láttára halt meg

T. D. | 2023. December 04.
Egy pillanaton múlt az egész.

Tragikus vége lett egy ártatlannak induló autóvásárlásnak. Verrasztó Dávid vasárnap egy barátjával indult Dombovárra, ugyanis autót szeretett volna vásárolni.

Fotó: Instagram

Jobban mondva, a kétszeres világbajnoki ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok magyar úszó a sajátját tervezte elcserélni egy másikra, így vissza Budapestre már az újjal jött volna – tudta meg a Blikk

A lap információi szerint azonban a kocsi kerekei nem voltak alkalmas egy ilyen hosszú útra, ezért a sportoló és barátja úgy döntöttek, trélerrel szállíttatják fel a fővárosba. Az üzlet meg is kötettett, amikor az egykori tulajdonos, megkérdezte a sportolót, mehetne-e egy búcsúkört a járgánnyal. A válasz természetesen igen volt, az eladó pedig azt is felajánlotta Dávidnak, tartson vele, aki egy megérzés miatt inkább nemet mondott az ajánlatra. Barátja azonban beszállt a kocsiba, majd jött a tragédia: a sofőr a járművel egy fának csapódott. A férfi meghalt, Verrasztó ismerősét kórházba vitték. Úgy tudni, az autó vezetője nem volt bekötve.

A tragédia legfájdalmasabb része, hogy ez elhunyt férfi nyolc év körüli kislánya ott állt Verrasztó mellett, ugyanis a sportoló vigyázott rá, amíg az apa elment egy körre a kocsival.

Exit mobile version