nlc.hu
Sztárok

Gyuró Mónika halála

Édesanyjukat gyászolják a Verrasztó testvérek

Tragikusan fiatalon hunyt el a korábbi úszó, Gyuró Mónika.

Hosszú betegség után elhunyt a Verrasztó testvérek – Evelyn és Dávid – édesanyja – írja a Sportal. Gyuró Mónikát tragikusan fiatalon érte a halál, csak 54 éves volt. 

Verrasztó család

A Verrasztó család 2018-ban. /A 400 méter vegyesen aranyérmes Verrasztó Dávid (b2), jobbról testvére, Verrasztó Evelyn (j), mellettük szüleik, Verrasztó Zoltán hát- és vegyesúszó, világ- és Európa-bajnok úszó (b) és Gyuró Mónika egykori válogatott, sokszoros bajnok úszó (j2), miután a magyar úszóválogatott megérkezett a glasgow-i Európa-bajnokságról a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre 2018. augusztus 10-én/ – MTI Fotó: Bruzák Noémi

A gyászoló Verrasztó Evelyn az Insta-oldalán egy fekete-fehér fotót posztolt, amin az édesanyja kezét fogja. A képhez csak annyit írt: „Szeretlek, Anya!” 

Gyuró Mónika maga is úszó volt, egykori válogatott és sokszoros bajnok úszónő. Korábban Európa-bajnokságon 5. helyen végzett.

Kiemelt fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top