nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina családja

Kulcsár Edinát kislánya arcának retusálásával vádolták, reagált a gyanúsítgatásra

Az egykori szépségkirálynő felháborodott egy-két kommentelő megjegyzésén.

Kulcsár Edina egy karácsonyi hangulatú fotót tett közzé az Instagram-oldalán kislányával, Amarával. Az egykori szépségkirálynő éppen magához öleli a picit, a háttérben pedig egy karácsonyfa látható. Kattints ide a képért! A kommentelők azonban nem az ünnepi díszek, hanem a kis Amara miatt szóltak be az édesanyának. Néhány felhasználó nem igazán ismerte fel a kislányt, mert elmondásuk szerint korábban máshogy nézett ki Amara arca. Volt, aki retusálással vádolta a hírességet. Edina nem bírta ki, és reagált a megjegyzésekre. 

„A kisbaba nem volt retusálva! Ugyanaz a gyerek, csak éppen kisebb volt és ebben a korban elég gyorsan változnak a gyerekek! Legalábbis nálam mindegyik gyermekemnél ez így történt! Ez az egyik! A másik: Az egy fotózás volt. Mások a fények, nyilván sokkal jobbak, mint egy szűrt fénnyel megvilágított rendezvényen, szóval az összes vonás szépen látszik és még sorolhatnám. Szívesen belemegyek, de egyáltalán kell? Kiteszek végre egy képet a kislányommal és ezzel kell foglalkozni? Azért valljuk be, hogy ez elég elgondolkodtató!” – írta kommentben a modell. 

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina (Fotó: Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top