nlc.hu
Sztárok

13 éve együtt Fésűs Nelly és Vajtó Lajos

24 órát sem jósoltak Fésűs Nelly és Vajtó Lajos kapcsolatának

Rácáfoltak a kétkedőkre.

Bár a legtöbben még 24 órát sem jósoltak Fésűs Nelly és Vajtó Lajos kapcsolatának, ezzel szemben már 13 éve együtt vannak. „Nyilván tisztában voltam az előéletével, és tudtam, hogy Lajosunk nem egy II. János Pál pápa” – vallotta be a BEST magazinnak a színésznő, aki viszont ennek pont az ellenkezőjét tapasztalta. Lajos vele a kezdetektől fogva talpig úriember volt. Már az első randin kulcsot adott a lakásához, sőt nem sokkal később még az anyukájának is bemutatta.

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos,

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos a 2019-es Nyerő Párosban – Fotó: Sajtóklub

„Valóban volt jó néhány kapcsolatom Nelly előtt, viszont sosem voltam skalpvadász. Arra azért mindig törekedtem, hogy értékes nőkkel ismerkedjek. Csak hát végül Nelly addig nyomult és zaklatott, míg nagy nehezen beadtam a derekamat” – meséli nevetve az üzletember.

És hogy mitől működik immár 13 éve a kapcsolatuk? Elárulták. „Partnerei vagyunk egymásnak, és nincs köztünk alá-fölé rendelt szereposztás” – hangsúlyozza Fésűs Nelly, míg férje a következőkben látja a titok nyitját: „Az egyik, hogy én óriásit változtam, és Elza születése után harmadsorba került az egóm. A másik, amit a kívülállók ugyan lehet, hogy nehezen értenek meg, de Nelly nagyon is egy szerethető nő, úgyhogy ki az az idióta, aki egy Mercedes után beül egy Trabantba csak puszta kíváncsiságból? Én biztos nem. (….) Ami még nagyon fontos, sokat nevetünk együtt, egymáson.”

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top