nlc.hu
Sztárok

Még házasok Tóth Gabiék

Tóth Gabinak és Krausz Gábornak még nem volt ideje elválni

Szakításuk ellenére is még házasok.

Négy hónappal a szakítás után papíron még mindig házas Tóth Gabi és Krausz Gábor. Az énekesnő és a sztárséf kapcsolatának ugyan augusztus 9-én a nyilvánosság előtt is vége szakadt, ám a jogi ügyeiket nem zárták le, azaz még nem váltak el – írja a Blikk. Erre utalhat az is, hogy az interneten elérhető nyilvános céges adatbázisban Tóth Gabi az egyéni vállalkozásában még a házas nevével szerepel.

Tóth Gabi és Krausz Gábor,

Tóth Gabiék várhatóan a jövő év első felében esnek majd túl a válóperen – Fotók: Sajtószoba

A bulvárlap úgy értesült az egykori szerelmesek környezetéből, hogy még nem volt idejük a válási papírokkal foglalkozni. Állítólag az első hetekben, amikor kiderült, hogy vége a házasságuknak, túl sok volt a fájdalom és az indulat ahhoz, hogy bármit higgadtan, mélyebben meg lehessen beszélni, nem sokkal később pedig elindult a Dancing with the Stars Krausz Gáborral, Tóth Gabit pedig lefoglalta a Sztárban Sztár leszek! műsor.

„Alapvetően nincsenek vitás kérdések közöttük. (…) A válópert ugyan csak el kell indítani, de legalább egy tárgyaláson részt kell venni, ám a sűrű őszi időszakban egyikük sem akart ezzel foglalkozni” – mesélte egy közeli ismerős.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top