nlc.hu
Sztárok

Dopeman az apa-lánya kapcsolatról

Dopemannek nagyon megromlott a kapcsolata a lányával: „Nem nagyon érdeklem”

Megrázó vallomást tett a rapper.

Komoly hullámvölgybe ért Dopeman és lánya kapcsolata a rapper elmondása szerint. Alig programoznak, és beszélgetni sem tudnak már igazán. Minderről a Borsnak panaszkodott a zenész.

Dopeman bízik abban, hogy idővel javul majd az apa-lánya kapcsolat - Forrás: RTL / Reggeli - videó

Dopeman bízik abban, hogy idővel javul majd az apa-lánya kapcsolat – Forrás: RTL / Reggeli – videó

„Nem nagyon érdeklem. Próbálok vele programozni, de nem vevő rá” – vallotta be a sztárapuka, aki még azt se tudja, találkoznak-e karácsonykor. „Nem igazán beszélünk. Pontosabban nagyon nehéz vele beszélni. (…) Bízom abban, hogy a kapcsolatunkban ez a rossz időszak csak átmeneti” – jegyezte meg a rapper, aki a történtek ellenére nagyon büszke a 16 éves, hip-hop táncos Fannira.

„Kiskora óta táncol és nagyon tehetséges. Régen versenyeken is részt vett, szinte halmozta a díjakat” – mesélte Dopeman, aki annak is örül, hogy a tanulmányait is nagyon komolyan veszi a lánya. „Tavaly óta tökéletesre fejlesztette spanyoltudását, és minden más tárgyból is kiválóan teljesít” – büszkélkedett a sztárapuka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top