7 sztár, aki szex nélkül élte az életét

nlc | 2023. December 14.
Életük egy szakaszában a szexuális önmegtartóztatást választották és erről nyilvánosan is beszéltek.

Az ember életében előfordul, hogy akár saját elhatározásából, akár az élethelyzete, körülményeinek alakulása okán hosszabb-rövidebb ideig szex nélkül éli az életét. Nincs ez másként a világsztárokkal sem. A most következő hét híresség pedig nyíltan beszélt is erről a témáról. 

Nicki Minaj

„Most csak lazítok. Cölibátusban élek. El akartam tölteni egy évet anélkül, hogy egyetlen férfival is randiznék. Utálom a férfiakat” – jelentette ki Nicki Minaj 2017-ben egy tévéshowban. (Fotó: Rodin Eckenroth/WireImage)

Orlando Bloom

Mielőtt megismerte volna Katy Perryt, Orlando Bloom is szexuális önmegtartóztatásban élt egy ideig. „Nagyon élveztem, ahogyan viszonyulok a nőkhöz, és a nőies vonásokhoz magamban. Tudom, hogy ez őrülten hangzik” – mondta erről utóbb. (Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images for CinemaCon)

Jessica Simpson

Jessica Simpson egészen addig megőrizte az ártatlanságát, míg 2002-ben házasságot nem kötött Nick Lachey-vel. „A szüzességem olyan dolog, amihez erősen ragaszkodom. Nem mindig könnyű. De én tisztelem. A szüzesség lehet menő és szexi” – fogalmazott akkoriban egy nyilatkozatában. (Fotó: David Livingston/Getty Images)

Lady Gaga

„Jelenleg egyedülálló vagyok, és én döntöttem a szingliség mellett, mert nincs időm ismerkedni. Rendben van, ha nem szexelünk, és rendben van az is, ha ismerkedünk. Cölibátusban élek, és a cölibátus rendben van” – nyilatkozta Lady Gaga még 2010-ben a Daily Mailnek. (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

Justin Bieber

Mielőtt megismerkedett volna későbbi feleségével, Justin Bieber átmeneti cölibátus útján próbálta megoldani a szexualitással kapcsolatos gondjait. „Azt hiszem, a szex sok fájdalmat okozhat. Néha az emberek azért szexelnek, mert nem érzik magukat elég jól. Mert hiányzik belőlük az önbecsülés. Így szerettem volna újra Istennek szentelni magam, mert úgy éreztem, ez tesz jót a lelkiállapotomnak. És úgy gondolom, hogy ennek eredményeként Isten megáldott engem Hailey-vel. Vannak jutalmak. A jó cselekedetekért jutalmat kapsz” – nyilatkozta a Vogue-nak. (Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Hilary Duff

Hilary Duff szintén a házasságig várt szexszel. „A szüzesség határozottan olyan dolog, amit szeretek magamban. Ez nem azt jelenti, hogy nem gondolkoztam a szexen, mert mindenki, akit ismerek, már átesett rajta, és te szeretnél beilleszkedni, de amikor beszélnek róla, nem hangzik olyan különlegesnek, ahogyan azt elképzelnéd” – mondta akkoriban egy interjújában. (Fotó: Jon Kopaloff/FilmMagic)

Kevin Jonas

A 2010-es években a Jonas Brothers tagjai tisztasági gyűrűket viseltek önmegtartóztatásuk jelképeként. És bár a fiatalabb testvérek, Joe és Nick azóta beismerték, hogy ezt csak rövid ideig bírták, azonban bátyjuk, Kevin tartózkodott a szextől egészen addig, amíg 2009-ben feleségül nem vette szerelmét, Danielle Deleasát. (Fotó: Momodu Mansaray/Getty Images)

via

Exit mobile version