nlc.hu
Sztárok

Ezt gondolják a színész gyerekei

George Clooney gyermekei elárulták, szerintük mivel foglalkozik édesapjuk

Az Oscar-díjas színész gyerekei őszintén elmondták édesapjuknak, hogy szerintük mivel is foglalkozik igazából.

George Clooney korábban viccesen arról beszélt, hogy habár rémes apának tartja magát, minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy jól nevelje a hat éves lányát, Ellát, és ikertestvérét, Alexandert. A színész néha betekintést is enged az ikerpár életébe, most pedig Entertainment Tonight-nak arról beszélt, hogy vajon mit is gondolnak róla a gyerekei. 

George Clooney és felesége, Amal Clooney

George Clooney és felesége, Amal Clooney (Fotó: AFP Images)

Az Oscar-díjas színész elmondta, hogy gyerekei nemcsak a rock zene iránt érdeklődnek, hanem meglehetősen sajátos elképzelésük van arról, mivel keresi a kenyerét. 

Azt hiszik, hogy én csak a vízben játszom. Pár éve csináltam egy filmet „Midnight Sky” címmel. Egy víztározóban kellett forgatnom, és meglátogattak. Attól függetlenül, hogy ruhában voltam, a kettőt összekötötték és azt hiszik, hogy úszom. Tehát amikor azt mondom, hogy dolgozni megyek, azt hiszik, hogy úszni megyek.

A gyerekek nemcsak cukik, hanem humorosak is

A színész korábban arról is mesélt, hogy a gyerekei gyakran eszelnek ki különféle csínyeket. Egyszer például mogyoróvajat kentek a cipőjükre, hogy úgy tűnjön, mintha kaki lenne. Az ikrek mindemellett már háromévesen folyékonyan beszéltek olaszul. Clooney, és felesége, Amal is egyetértett abban, hogy a mai világban fontos adottság, ha a gyerekeik egyszerre több nyelven is anyanyelvi szinten beszélnek.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top