nlc.hu
Sztárok

Csézy véleménye Azahriah sikeréről

Csézy nem érti, miért irigyek az öreg zenészek Azahriah sikerére: „Miért nem lehet örülni egy kissrácnak?”

Nem köntörfalazott az énekesnő.

A Palikék Világa by Manna Szóló című YouTube-műsor legutóbbi adásában Csézy (Csézi Erzsébet) volt Wágner Tamás vendége. Az interjúban a 44 éves énekesnő többek között arról is beszélt, hogy mennyire örül fiatal kollégája, Azahriah sikerének – írja a Blikk. Mindemellett felháborodásának adott hangot amiatt, hogy a zenésztársadalomban ez többeknek szúrja a szemét.

Csézy

Csézy őszintén elmondta a véleményét az Azahriah-jelenségről – Forrás: Szóló / Palikék Világa by Manna – videó / YouTube

Nem értem ezt a beakadást ezen a jelenségen, mert én örülök neki, hogy egy ilyen fiatalember… inkább aggódom, hogy ilyen fiatalon”  – “boncolgatta” Azahriah sikerét.

A negatív hangokról is elmondta a véleményét. “Én nem értem azokat az öreg zenészeket, akiknek amúgy nem tudok mondani egy slágerét sem, és fel vannak háborodva. Ez nekem annyira kínos. Miért nem lehet örülni egy kissrácnak?” – jegyezte meg az énekesnő, hozzátéve: sokan irigyek idehaza Azahriah sikerére. 

Az interjúban amúgy a boldog és kiegyensúlyozott házasságáról is mesélt Csézy, aki egyébként azt a ruhát tervezte, amelyikben átvette Karikó Katalin a Nobel-díjat. Tabuk nélkül válaszolt a kérdésekre, legyen szó karrierről vagy akár magánéletről. Mint mondja, szerencsésnek érzi magát a boldog házassága miatt, de kihangsúlyozta, hogy ezért sokat is tesznek férjével. Ezenkívül azt is elárulta, miért nem cserélné el semmi áron a vidéki életét.

Amúgy mióta kiderült, hogy Azahriah háromszor is teltházas koncertet ad jövőre a Puskás Arénában, szinte minden héten megszólal egy-egy zenész a fiatal énekes sikeréről. Legutóbb éppen Tóth Gabi mondta el, hogy mit gondol róla: “Az van, hogy azért bírom nagyon Azahriah-nak a zenéjét, meg mindenét, mert az új előadok közül, meg egyébként is mostanában kevés olyan előadó született, aki után nagyon nehéz utánacsinálni, azt, amit csinál. Ő egy ilyen előadó. Valami olyan speciális stílusa van, amit nagyon kevesen tudnak megcsinálni utána. (…) Nagyon szeretem Azahriah-t, pedig most mindenki cseszteti, hogy mennyire sikeres. Nem tudom, miért kell csesztetni mindenkit, aki sikeres“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top