nlc.hu
Sztárok

Dombóvári Gábor nyugdíj mellett is műsort vezet

Dombóvári Gábor nyugdíj mellett is sokat dolgozik

A népszerű műsorvezető továbbra is nagyon aktív életet él.
Dombóvári Gábor

Dombóvári Gábor évekkel ezelőtt nyugdíjba vonult, de ez nem jelenti azt, hogy a munkát is abbahagyta volna. A népszerű televíziós és rádiós például az interneten sugárzott rádióadást, a Poptarisznyát vezeti, de tévében is látható. 

„Amikor nyugdíjba mentem, a közszolgálati televízióban marasztaltak, s egy ideig még a sportosztályon is dolgoztam. De aztán új kihívásra vágytam. Alapító tagja voltam, az egykor oly népszerű Calypso Rádiónak, tizenegy éve láthatók a műsoraim a Hatoscsatornán” – mondta a Blikknek a 79 éves Dombóvári Gábor.

A tévéstúdiót szinte második otthonának tekinti, a csatornán két műsora is van: a Nagykörút című kulturális magazin, illetve a rejtélyek magazinja, a Hihetetlen. A tévézés mellett nagy szenvedélye a nyelvtanulás, beszél lengyelül, németül, oroszul, angolul. „Egyszer egy barátom javaslatára kezdtünk el együtt svédül tanulni, mert úgy olcsóbb volt – mesélte. – Aztán ő abbahagyta, én pedig fél év múlva a Rigó utcában kezembe vehettem a nyelvvizsgáról szóló bizonyítványt.”

Dombóvári Gábor jó egészségnek örvend, ami annak is köszönhető, hogy heti rendszerességgel teniszezik. A magánéletét óvja, feleségét eltemette, fia viszont szakmabeli, az ő nevéhez fűződik néhány nagy nézettségű show-műsor, amelyek a kereskedelmi televíziókon futnak.

(Kiemelt kép: Hatoscsatorna)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top