nlc.hu
Sztárok

Deák Edina Karina lett a Miss Influencer

Dubaji szépségversenyt nyert a magyar influenszer

Milliókkal és egy luxusautóval is gazdagodott.
Deák Edina Karina

Nyolcszáz jelentkező közül megnyerte a dubaji szépségversenyt Deák Edina Karina, akit már olyan magyar szépségversenyeken is láthattunk, mint a Miss Balaton – írja a Naphire.hu. A magyar lány már évek óta tartalomgyártóként építi karrierjét, és közben járja a világot.

“Lassan 5-6 éve dolgozom influenszerként, ezt a pályafutásom elején nem neveztem munkának csak hobbi volt. Aztán az influenszerből inkább tartalomgyártóvá nőttem ki magam. Kamerával és drónokkal felszerelkezve a világot járva folyamatosan együttműködtem és dolgoztam ruhamárkák és szállodák digitális tartalmain” – meséli.

Éppen a londoni albérlete meghosszabbításánál tartott, amikor értesült a Dubajban megrendezésre kerülő Miss Influencer versenyről.

Mivel a költözésem aktuális volt, (…) ráadásul szeretek meleg éghajlaton élni, mint ahogy tettem korábban San Francisco-ban, Szudánban, Szingapúrban és Balin is, a döntés könnyű volt. Ha már kontinenst váltok, szeretnék olyan helyre költözni, ahol új kapcsolatokat építhetek. (…) Így eldöntöttem, hogy egy időre elhagyom Londont, és kipróbálom magam a dubaji versenyen. (…) Az, hogy hogyan tovább, nálam sosem lehet tudni. Most a karácsonyt otthon töltöm, aztán Balin az új évet, utána jövök vissza és itt maradok Dubajban, tartalomgyártóként folytatom a munkámat” – árulta el Deák Edina Karina, aki jelenleg szingli.

Kiemelt fotó forrása: Instagram / @deakedinakarina

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top