Ennek a színésznek a párjával volt együtt Nagy Ervin

nlc | 2023. December 18.
Egy interjúból derült fény a dologra.

Nemrég megjelent Nagy Ervin önéletrajzi könyve A király, a gróf és a tanár címmel. Ennek kapcsán beszélgetett a színésszel az Újbuda Televízió. A sok téma mellett szóba került a sztár magánélete is, így derült ki, hogy Ervin korábban egy párt alkotott Duda Éva táncművésszel, aki történetesen Molnár Áron felesége.  

„Mi élettársak voltunk Évával életünk nagyon fiatal szakaszában. Mi már rég nem éltünk együtt, amikor ők összejöttek. Áront általa ismertem meg 13 évvel ezelőtt. 12 évvel ezelőtt készült is egy közös kép rólunk, ahogy együtt vagyunk a horvát tengerparton öten, az akkor 1 éves kislányommal. Innen indul a kettőnk barátsága” – mesélte a híresség, melyet a story.hu szemlézett. Ervin arról is vallott, hogy ikerlányai nemrég múltak egyévesek, így egy ideig biztosan nem tér vissza a színházba. 

Nagy Ervin (Fotó: Trenka Attila)

„Nem tervezek visszamenni. A színházazás az ember estéit tönkreteszi, és nekem fontosak az estéim a gyermeknevelés meg fürdetés szempontjából. Ez egy fontos kapcsolódási pont. Minden gyermeknevelésben jártas ember elmondja, hogy legyen egy dolog, amiben mindig ott van mindkét szülő. Nagyon kemény kihívás az ikrezés, főleg, ha nem alszanak” – tette hozzá a sztár.

Exit mobile version