nlc.hu
Sztárok

Molnár Áron felesége

Molnár Áron felesége is feltűnt a Sztárboxban – Fotók

Éva is a helyszínen drukkolt.

Molnár Áron és Józan László nagyon sportszerűen viselkedett a vasárnapi esti meccset megelőzően, végig elismerően és szeretettel nyilatkoztak egymásról. Bár Józan küzdött, végül alulmaradt a kollégájával szemben: Molnár Áron az első menetben győzött, a középsúly döntőjében pedig Rácz Jenővel fog megküzdeni a bajnoki címért. A mi kis falunk egykori sztárja és párja csak ritkán mutatkoznak együtt nyilvános eseményeken, ám most kivételt tettek, és Éva a helyszínen drukkolt a kedvesének. 

A koreográfus, táncművész, rendező, illetve a Duda Éva Társulat alapítója, művészeti vezetője, Duda Éva többször feltűnt a képernyőn férje mérkőzése közben. A színész egyébként korábban egy posztban számolt be arról, hogyan támogatja a párját. 

Molnár Áron

Molnár Áron színészként kezdte, ma pedig aktivista és mozgalomelindító is (Fotó: Trenka Attila)

Az elmúlt hetekben számtalan híresség jelenlegi párját szúrtuk ki a tömegben: Berki Mazsi a kedvesével pózolt az nlc-nek, ifjabb Schobert Norbert barátnője, Farkas Petra pedig a nézők soraiban tűnt fel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top