Stana Alexandra elegánsan, de egyértelmű módon üzent exének

T. D. | 2023. December 20.
Ötletes üzenet.

Lassan több mint két hete, hogy kiderült, Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata válságba került. A problémák minden bizonnyal korábbra nyúlnak vissza, hiszen már a Párharc című műsor felkérését is nagyon fontolgatták, mivel már akkor sem állt stabil lábakon a kapcsolatuk. 

Fotó: Instagram

Azóta kiderült, a páros már külön is költözött. Ráadásul a barátok úgy vélték, Szandinak jót tett a különválás, mivel azóta sokkal boldogabb és felszabadultabb. Míg múlt héten arról szóltak a hírek, hogy az üzletember vágyik vissza szerelméhez és reménykedik, hogy helyreáll a kapcsolatuk, addig hétvégén már egy másik lánnyal simult össze a székesfehérvári karácsonyi vásáron. 

A szakításról egyik fél sem nyilatkozott még, ám Szandinál most árulkodó jelre lettek figyelmesek a rajongók. A Dancing with the Stars negyedik évadában látványosan jól kijöttek táncpartnerével, Marics Petivel és sokan össze is boronálták őket. Ugyan a táncosnő nemrég még azt mondta, csupán barátok maradtak, akik alig beszélnek egymással, most érdekes dolgot írt ki közösségi-oldalára – szúrta ki a story.hu

Instagram-oldalán a leíráshoz hozzáadta a STEX becenevet. Erről pedig köztudott, hogy Marics Peti nevezte így a TV2 táncos műsora alatt.

Stana Alexandra Instagram-profilja

Kíváncsian várjuk, miként reagál erre az üzletember. 

Exit mobile version