nlc.hu
Sztárok

Ábrahám Edit és az asztrológia

Élete legkeményebb időszakáról vallott Ábrahám Edit

Mindebből a nézők, a rajongók mit sem vettek észre.

Asztrológiát tanul Ábrahám Edit. A népszerű színésznő már 30 éve jár tanácsadásra, de úgy érezte, mélyebben szeretné megismerni a csillagképek titkait. „Világéletemben érdekelt az, hogy mi miatt történik. Két évvel ezelőtt eszembe jutott, hogy elkezdjem tanulni” – árulta el a Tények Pluszban Ábrahám Edit, aki akkor döntött úgy, hogy tanulmányozni kezdi az asztrológiát, mikor néhány évvel ezelőtt a magánéletében és szakmájában is komoly válságot élt meg.

Ábrahám Edit

Ábrahám Edit – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Korábban nem fogadta meg asztrológusa javaslatait, és ennek meg is lett böjtje, például akkor, amikor 16 évvel ezelőtt megterhelőnek érezte a munkáját és váltani akart. „Azt tanácsolta nekem, hogy ne, hanem próbáljam ezt elviselni, és menjek tovább így, és fogadjam el azt, hogy nagyon nehéz és nagyon kemény. Nem fogadtam meg a tanácsot, elhagytam a munkahelyet, (…) utána azonban nem kaptam munkát, és soha nem tudtam egy olyan sínre visszakerülni a szakmámban, mint ameddig akkor voltam” – vallotta be a 66 éves színésznő.

Legutóbb azonban éppen a legjobbkor kapott tanácsot az asztrológusától, akkor amikor érezte, hogy teste és lelke sem várhat tovább az életmódreformmal, mert szüksége van arra, hogy magánéleti és szakmai fordulópontok után formába hozza magát. „Valóban egy jó időszakban kezdtem el, mert sikerült 8 kilót leadnom, és úgy gondolom, hogy ez a tanács jó volt” – emlékezett vissza.

Mint mondja, az asztrológia és a sikeres fogyás abban is megerősítette, hogy nem érdemes halogatni a változást. Bár még csak az elején tart az asztrológia tanulmányozásának, de a legfontosabb felismerésre már eljutott: „Mások céljait segítsem – nekem ez a sorsfeladatom, úgymond. És tudom azt, amikor egy-egy személy megjelenik életemben, hogy nekem most mi lesz a dolgom vele.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top