Jon Bon Jovi, az amerikai rocker, aki még Vilmos herceget is megénekeltette

nlc | 2023. December 22.
Jon Bon Jovi tinédzserkorunk nagy szerelme volt. Mivel a dalaira a mai napig óriásit tudunk bulizni, kíváncsiak voltunk, mi van vele 2023-ban.

Bár manapság inkább a fiáról, Jake Bongioviról cikkeznek (nem véletlenül: a helyes srác Millie Bobby Brown vőlegénye), Jon Bon Jovi sem tűnt el a térképről. Sőt, idén egy vadiúj karácsonyi dallal jelentkezett az együttesével, jövőre turnézni indulnak, a Grammy hetén pedig a MusiCares nonprofit egyesület az Év embere díjával tünteti ki őt. Jon Bon Jovi 61 évesen is olyan fokon pörög, hogy Jake és Millie nem is akarják, hogy fellépjen az esküvőjükön, mert, ahogy a színésznő mondta, „muszáj szünetet tartania”.

Ez persze teljesen jogos: Jon Bon Jovi 1984 óta folyamatosan dolgozik – ez év januárjában adta ki ugyanis az első lemezét a Bon Jovival. Az alábbi galériában megnéztük, honnan hova jutott a rocksztár, hogy festett a kezdetekkor, és hogy néz ki manapság.

jon bon jovi 1984 nlc

Megkockáztatjuk, hogy nemcsak 1984-ben (a Bon Jovi indulásakor), de az egész '80-as években Jon Bon Jovi volt az egyetlen, akinek jól állt a bundesliga-frizura. (Fotó: Profimedia)

jon bon jovi 1993 nlc

1993-ban ez volt a látványa azoknak, akik az első sorból csápoltak a Bon Jovi koncerten. (Fotó: Profimedia)

jon bon jovi 1997 nlc

1997-ben még maradt a hosszú haj és a fülbevaló, mi pedig tinikként ezért rendkívül hálásak voltunk. (Fotó: Profimedia)

jon bon jovi 2008 nlc

Gondoltad volna, hogy Jon Bon Jovi ezen a 2008-as fotón már az 50-hez közelített? Bizony, itt 46 éves volt! (Fotó: Profimedia)

jon bon jovi 2011 nlc

2011 mozgalmas év volt a számára: világ körüli turnéra ment a Bon Jovival... (Fotó: Profimedia)

jon bon jovi 2011 nlc

...és egy új filmje is kijött, amiben Katherine Heigl szerelmét alakította. Ez volt a Szilveszter éjjel. (Fotó: Profimedia)

jon bonjovi 2013 nlc

A legrandomabb összetételű, de leglegendásabb színpad: Taylor Swift és Jon Bon Jovi Vilmos herceget is megénekeltették 2013-ban. (Fotó: Profimedia)

jon bon jovi 2018 nlc

2018-ban bevezették a rockerek Hírességek csarnokába is. (Fotó: Profimedia)

jon bon jovi 2020 nlc

Jon Bon Jovi nemcsak Vilmossal, Harry herceggel is jóban van. (Fotó: Profimedia)

jon bon jovi 2022 nlc

Tavaly ünnepelte a 60. születésnapját, a mosolya pedig még mindig ugyanolyan széles, mint 22 évesen volt. (Fotó: Profimedia)

Exit mobile version