nlc.hu
Sztárok

Ki Jake Bongiovi?

Millie Bobby Brown párja, Jon Bon Jovi fia – De ki is valójában Jake Bongiovi?

Jon Bon Jovi hamadik gyermeke, Jake az elmúlt hónapokban leginkább a Stranger Things Elevenjét alakító Millie Bobbie Brown párjaként vált ismertté. De mit tudhatunk róla még?

Jake Bongiovi – teljes nevén Jacob Hurley Bongiovi – 2002. május 7-én született a világhírű rocksztár Jon Bon Jovi és neje, Dorothea Hurley négy gyermeke közül a harmadikként. Egy bátyja, egy nővére és egy öccse van. 

Jon Bon Jovi és családja

Jon Bon Jovi és családja 2018-ban, a jobb szélen Jake (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images For The Rock and Roll Hall Of Fame)

Jake korábban azzal hívta fel magára a média figyelmét, hogy Pennington High School másodéves diákjaként segédkezett egy országos demonstráció szervezésében, melyen az Egyesült Államokban egyre növekvő fegyveres erőszak ellen tiltakoztak, a  2018-as, 17 halálos áldozatot követelő parklandi iskolai lövöldözés után.

Jake Bongiovi

Jake Bongiovi (Forrás: Profimedia)

Bár külsőleg elképesztően hasonlít rá, Jake sosem kívánt édesapja nyomdokaiba lépni a zenei pályán. Saját magát az Instagram-oldalán színészként aposztrofálja, igaz, eddig még semmilyen ilyen jellegű produkcióban sem láthatta a közönség. 2020 óta a New Yorki Syracuse Egyetem hallgatója, ahol doktorátust szeretne szerezni, ám hogy pontosan milyen szakra jár, azt nem hozta nyilvánosságra. Gyerekkora óta futballozik, jelenleg az egyetemi csapatban játszik. 

Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi

Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi a Stranger Things 4. évadának premierjén (Fotó: Angela Weiss / AFP)

A Stranger Things sztárjával, Millie Bobby Brownnal először 2021 júniusában posztoltak közös képet az Instagramon, melyhez csupán csak annyit írtak: bff (best friends forever), ami arra utalt, hogy csupán barátok. Azt, hogy egy párt alkotnak, csak hónapokkal később, 2021 novemberében jelentették be egy, a London Eye óriáskeréken készült képpel, melyen ölelkeznek és csókot váltanak. A vörös szőnyegen először idén márciusban, a BAFTA-gálán jelentek meg együtt, de közösen érkeztek a Stranger Things negyedik évadának májusi premierjére is. A közösségi médiában többször tanújelét adták annak, hogy hatalmas szerelem dúl közöttük, többek között egy alkalommal kiposztoltak egy Insta-sztorit, melyen Harry Styles Love Of My Life című dalának refrénjét énekelték.

Mivel Millie jelenleg az Egyesült Királyságban él, Jake is sok időt töltött a szigetországban az elmúlt néhány hónapban. Július elején pedig a pár közösen vakációzott Szardínia szigetén. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top