Szabó Zsófi és Miller Dávid is távozik az RTL Reggeliből

T. D. | 2023. December 22.
Az okokról ők maguk beszéltek.

Ahogyan tavaly is csökkent két fővel, Járai Mátéval és Lakatos Márkkal, az RTL Reggeli stábja, úgy idén is két műsorvezetőtől kell búcsúzniuk a nézőknek. A 2024-es évben Szabó Zsófi és Miller Dávid már nem fognak szerepelni a reggeli műsorban, aminek az okairól ők maguk beszéltek. 

Fotó: Olajos Piroska

„Nem a képernyőről tűnök el, nem fogok remeteéletet élni, de most egy picit le fogok csendesedni. Az elejétől a végéig szerettem, amit csinálok, szerettem itt lenni. Nagyon jó érzés, hogy megadatik nekem, hogy nem tolom túl, hanem egy olyan dobozba tudom elrakni az emlékeimet, amire mindig öröm lesz kinyitni” – mondta az Éden Hotel műsorvezetője az rtl.hu-nak, majd hozzátette, a Reggelinek komoly szerepe volt az életében. 

„Az elmúlt két évben már megfordult a fejemben, hogy változást szeretnék, új kihívásokat, de a stáb szeretete és az a lehetőség, hogy bárkivel, bármikor, bármiről beszélgethetek, egy nagyfokú szabadságot adott nekem. És egy ideje ez megváltozott. Úgy érzem, elfáradt most ez a lelkesedés egy kicsit a részemről” – magyarázta távozásának okát Zsófi, aki 5 évig volt a Reggeli stábtagja. 

„Hálásan köszönjük Szabó Zsófi és Miller Dávid munkáját, hozzáállását és azt a rengeteg felejthetetlen élményt, amivel mindketten hozzájárultak az évek alatt elért közös eredményekhez! További sok sikert kívánunk a Reggelin kívüli karrierjükhöz. Szereplésükre a műsor szerkesztői továbbra is számítanak, immár nem műsorvezetőként, hanem vendégként” – írta az RTL közleményében, ám a két műsorvezető pótlásáról még nem nyilatkoztak. 

Exit mobile version