nlc.hu
Sztárok

Pásztor Erzsi nyugdíja

Pásztor Erzsi elárulta, mennyi a nyugdíja

A színésznőt az ország az 1987-ben indult Szomszédokban ismerte meg.

A Partizán karácsonyi különkiadásában a Szomszédok sztárjaival láthattunk beszélgetéseket. Itt készült interjú Pásztor Erzsivel is, aki őszintén beszélt a megélhetési problémáiról. A színésznő véleménye szerint a mai nyugdíjasok helyzete korántsem rózsás, sőt, rosszabb, mint amikor a Szomszédok című sorozatban játszott. A beszélgetés során azt is elárulta, most mennyi nyugdíjat kap.

„65 éve vagyok a pályán és most van 190 ezer forint nyugdíjam. Hát röhej. Ha nem dolgoznék 87 évesen, vagy nem kapnám azt a kiegészítést, akkor hogyan élnék meg? Hát a rezsimet nem tudnám kifizetni, pedig nem a visegrádi várban lakom, hanem egy panelban” –nyilatkozta a Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő, majd arról is beszélt, hogy számára időnként idegesítő, amit a televízióban lát.

„Azt tartom elviselhetetlennek, hogy amikor ilyen világban élünk, mint most, akkor a televízióból például árad a dicsekvés, a nagyképűség, a pofátlanság. Olyan műsorokat adnak, hogy Kőgazdag fiatalok, akiknek nem kell dolgozni és ömlik hozzájuk a pénz (…) Akkor adják ezt a tévében, amikor a szerencsétlen szülő nem tud a kölykének venni egy iskolatáskát, mert nem telik rá. Hát milyen világ ez?” – mondta a műsorban, amit a Pénzcentrum szemlézett.

Pásztor Erzsi

Pásztor Erzsi (Fotó: Vörös Szilárd)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top