nlc.hu
Sztárok

Bruce Willis házassága

Bruce Willisék 16. évfordulójukat ünneplik

A sztárnál demenciát diagnosztizáltak.

Miután afáziát diagnosztizáltak nála, Bruce Willis úgy döntött, visszavonul a színészi pályáról. Ezt lánya, Rumer Willis jelentette be még 2022 tavaszán. Sajnos a híresség állapota azóta romlott, és az orvosok megállapították, hogy ún. frontotemporális demencia, azaz a Pick-betegség okozza a tüneteket. A sztár felesége, Emma Heming szerdán az Instagramján közös fotókkal emlékezett meg arról, hogy immár 16 éve vannak együtt Bruce Willisszel.

„16 év ezzel a különleges emberrel. Szerelmem és rajongásom iránta csak növekszik… ” – írta Emma, majd arról is beszélt, hogyan éli meg a történteket. 

„Épp most tettem le a telefont, miután egy nagyon kedves barátnőmmel beszéltem és jól kisírtam magam vele. Nagyon fontos, hogy legyen egy olyan ember az életedben, akivel őszintén megoszthatod az érzéseid, ahelyett, hogy magadba folytanád azokat, megpróbálnál simán túllépni rajtuk és menetelni előre, amire én hajlamos vagyok. Mind tudjuk, az ünnepek milyen nehezek, ahogyan az évfordulók is. De nekem idén ez az egész a közösségépítésről és a kapcsolódásról szól. Szeretném elmondani, hogy ez volt az én mentőövem, amiért nagyon hálás vagyok” – vallott a híresség párja, melyet a 24.hu szemlézett. A színész 2009 márciusában vette feleségül modell kedvesét, két közös lányuk született, a most 11 éves Mabel és a kilencéves Evelyn.

Bruce Willis

Bruce Willis (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top