Házibuli Attila bevallotta, hogy nem szereti a mulatós zenét

a.k. | 2023. December 30.
Tilinger ”Házibuli” Attila évekig élt a mulatós zenéből, most kiderült, hogy nem is szereti és otthon főleg komolyzenét hallgat.

Bár neve összeforrt a könnyed dallamokkal és a mulatós zenével, Tilinger ”Házibuli” Attila a Blikknek most a visszavonulásáról beszélt, mondván, a műsorának készítése jobban lázba hozza, mint a színpad, így már ebben az évben hátat fordított a fellépéseknek.

VV Fecó (j) és Tilinger Attila (b) (Fotó: Sajtóklub Muzsika TV)

Ezen túl az is kiderült, hogy nem tartja sokra a mulatós zenét. „Én otthon, a nappalimban komolyzenét hallgatok, de imádom az operát, valamint minden klasszikust, mindemellett alapvetően a lírai könnyűzenét szeretem. Általában szerzőként is ilyen dalokat alkotok, vagy veszem ki a részemet szerzőtársként” – árulta el, majd hozzátette, hogy életében alig pár mulatós dalt írt,

de olyankor megerőltettem magam, hogy a lehető legegyszerűbb zenei megoldásokat alkalmazzam, és közérthetően írjak a mulatásról, az ivászatról, de valójában ez nem az én világom.

Mint Tilinger Attila elmondta, kiadót vezet, előadókat menedzsel, manapság pedig inkább érzi magát üzletembernek, mint előadónak.

Exit mobile version