nlc.hu
Sztárok

Lemészárolták Csokis Tibi birkáit

Brutálisan lemészárolták a mulatós sztár, Csokis Tibi állatait – bosszúra gyanakszik

„Vérdíjat” ajánlott fel a nyomravezetőnek az énekes, dalszerző.

Lemészárolták Csokis Tibi négy birkáját Őrbottyánban. Két vemhes állatra átvágott torokkal, míg két növendék állatra megcsonkolva, koponyasérülésekkel, vérbe fagyva találtak rá – írja a Blikk. A váci rendőrök és az igazságügyi szakértő is kizárta, hogy állati támadás történt volna. A mulatós sztár szerint bosszúból követték el a brutális állatkínzó akciót.

Csokis Tibi,

Csokis Tibi szerint célt tévesztett az állatkínzó támadás – Fotó: Facebook / Tibi Csokis

„Három vagy négy ember kaphatta el a kis keresztlányom állatait, amelyek a Helyi Retro Csárda tulajdonosa által bérbe adott területen legelésztek. Elképzelhető, hogy neki szólhatott a figyelmeztetés” – vélekedik. 

Csokis Tibi kriminálisnak tartja a kegyetlen állattámadást és nem is hagyja annyiban: 100 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A mulatós sztár 3 évvel ezelőtt is egy szomorú történetet osztott meg a médiában. Akkor az énekes fiát egyszerűen lezavarták a Vácról Gödöllő felé tartó Volánbuszról, mert húszezressel akart fizetni. A buszvezető azzal indokolta, hogy nincs váltópénze, nem tud mit csinálni. Csokis Tibi teljesen kiakadt a buszsofőr eljárásán, hiszen a fia nem bliccelni akart. „Szegény, kétségbeesve hívott, hogy nem utazhat a busszal. Azt hittem, felrobbanok a dühtől” – panaszolta akkor a mulatós sztár. A buszvezető azzal indokolta a tettét, hogy nem volt váltópénze, nem tudott mit csinálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top