nlc.hu
Sztárok

Postás Józsi gigafogyása

31 kilót dobott le Postás Józsi, a színpadon is sokkal jobban érzi magát a mulatós sztár

Életmódot váltott 123 kilósan.

Postás Józsi jobb formában van, mint valaha. A mulatós sztár az elmúlt években komoly életmódváltásba kezdett, ennek köszönhetően 31 kilótól szabadult meg – írja a Blikk. Elhatározta, változtat az étkezési szokásain, mert már egyre nehezebben mozgott, ráadásul a koncertek során is hamar kifulladt.

Postás Józsi,

Postás Józsi a gigafogyás előtt és után – Fotók: Facebook / @Postás Józsi új

„123 kiló voltam. Ez a súly már az egészségemnek sem tett jót, plusz korlátozott a mozgásban is. (…) Úgy döntöttem, muszáj változtatnom” – magyarázta a bulvárlapnak. Mint mondja, száműzte a lisztet, a zsíros ételeket és a cukrot, helyette sok zöldséget, sovány húsokat és teljes kiőrlésű termékeket fogyaszt. 

Postás Józsi 4 év alatt 31 kilótól szabadult meg: „Nagyon jól érzem magam a bőrömben. (…) Jelenleg 92 kilót mutat alattam a mérleg, de azért még jó lenne többet is leadni. A ruhatáramat így is le kellett cserélnem.”

A mulatós zenészt – aki 10 éve hagyta maga mögött a postási munkáját – amúgy elárasztják felkérésekkel. Van olyan hétvége, amikor akár 4-5 fellépése is van.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top