Katasztrofális sztárválások, amiktől más színben látjuk a hírességeket

nlc | 2023. December 31.
Egy-egy hangosabb sztárválás egészen más perspektívába tudja helyezni a hírességeket. Vannak, akiken megesik a szívünk, másokból kiábrándulunk.

A saját, mindennapi életünkben is előfordul, hogy egy-egy komolyabb hiba hatására teljesen kiábrándulunk valakiből. (És most nem az ickről beszélünk.) A sztárvilágban azonban ez ezerszeresére fokozódott: minden lépésüket figyeljük, és ha akár egyszer is félrelépnek a szó bármely értelmében, már zuhannak is le a piedesztálról. Vannak azonban olyan hírességek, akik esetében egészen indokoltnak tűnik, hogy a rajongók „kiszerettek” belőlük.

A Redditen tették fel azt a kérdést, hogy melyik botrányos sztárválás volt olyan nagy hatással a felhasználókra, hogy más szemmel néznek már a híres pár egyik, vagy netán mindkét tagjára. A válaszok alapján állítottuk össze az alábbi galériát.

Chris Pratt Anna Faris nlc

Chris Pratt elhagyta a feleségét, Anna Farist és közös gyereküket, Jacket, aki koraszülöttként egészségügyi problémákkal küzdött. Később, mikor Katherine Schwarzeneggertől született gyereke, egy posztban hangsúlyozta, hogy ő egészségesen született. (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

Russel Brand és Katy Perry nlc

Russel Brand folyamatosan megalázta a kapcsolatuk során Katy Perry-t (emlékszel a nyilvánosan kiposztolt fotóra az énekesnőről, ahol Brand felriasztotta őt?), majd egy SMS-ben közölte, hogy vége a házasságuknak. (Fotó: Anthony Harvey/Getty Images)

Károly és Diana nlc

Diana hercegnőről ma már mindenki tudja, milyen boldogtalan volt a Károllyal való kapcsolatában - amit A korona című sorozat csak újra felszínre hozott, és egy újabb generáció nézhet más szemmel Anglia jelenlegi királyára. (Fotó: Hulton Archive/Getty Images)

Alec Baldwin Kim Basinger nlc

Alec Baldwin és Kim Basinger 2007-ben éppen váltak, és a gyermekelhelyezési per közepén voltak, mikor Baldwin a 11 éves lányának, Irelandnek egy minősíthetetlen hangüzenetet hagyott. (Fotó: Kevin Mazur Archive/WireImage)

John Mulaney és Anne Marie Tendler

John Mulaney minden stand-upos fellépésében elmondta, mennyire szereti a feleségét, Anne Marie Tendler, akivel egyébként nem akarnak gyereket. Majd elváltak, és rögtön utána gyereket vállalt Olivia Munn-nal. Anna Marie pedig most kénytelen volt meghozni azt a döntést, hogy lefagyassza a petéit.(Fotó: Manny Carabel/Getty Images)

Johnny Depp Amber Heard nlc

Johnny Depp és Amber Heard válásáról talán már nem is érdemes annál többet mondani, mint amit amúgy is tudunk. Botrányosak, bántalmazók és toxikusak egymásra és az elhúzódó, mocskolódó, nyilvános válásukkal és pereskedéseikkel egy kicsit ránk nézve is. (Fotó: Jason Merritt/Getty Images)

ariana grande dalton gomez nlc

Ariana Grande megcsalta a férjét, Dalton Gomezt Ethan Slaterrel. Egy olyan férfival, akinek a feleségével látszólag jóban volt az énekesnő, és aki nem mellesleg nemrég adott életet az Ethannel közös babájuknak. (Fotó: Profimedia)

Julia Roberts Kiefer Sutherland nlc

Julia Roberts és Kiefer Sutherland MÉG nem voltak ugyan házasok, de a sztori túl durva ahhoz, hogy kihagyjuk. Julia ugyanis az oltárnál hagyta faképnél Kiefert, hogy lelépjen Írországba a színész legjobb barátjával. (Fotó: KMazur/WireImage)

via

Exit mobile version