nlc.hu
Sztárok

30 alatt elvált sztárok

Híres nők, akik férjhez mentek és el is váltak még 30 éves koruk előtt

Sophie Turner népes társasághoz készül csatlakozni. Köztük volt olyan, aki kétszer is férjhez ment és elvált, bőven azelőtt, hogy betöltötte volna a 30-at.

Sophie Turner 23 éves volt, mikor hozzáment Joe Jonashoz, most pedig, hogy válnak, még csak 27. Miután Sophie-ék megerősítették, hogy elválnak, a helyzetről mindenkinek lett hirtelen véleménye. Így például Emily Ratajkowskinak is, aki néhány bátorító szót szólt TikTokon minden nőhöz, aki épp Sophie helyében van.

Sophie Turner

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

„Úgy néz ki, mostanában sok hölgyből lesz elvált nő a harmincadik születésnapja előtt. Mint valaki, aki 26 évesen ment férjhez, és 32 évesen egy kicsivel több, mint egy éve elvált, el kell mondanom: szerintem nincs ennél jobb dolog” – kezdte Emily. – Nincs annál jobb, mint megélni a harmincas éveidet. Van már egy kis saját pénzed, még mindig dögös vagy, és van időd kitalálni, hogy mit akarsz az életben. Túl vagy a házasság fantáziáján, és rájöttél, hogy talán nem olyan mesés, mint képzelted. De közben előtted van az egész élet!” 

Emily jó néhány emberhez intézte a szavait, amivel Hollywoodban is többen tudnak azonosulni. Az alábbi galériában összegyűjtöttük azokat a híres nőket, akik 30 éves koruk előtt férjez mentek, majd el is váltak.

Uma Thurman
Megnézem
Összes kép (10)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top