nlc.hu
Sztárok

Gesztesi Károly halálának évfordulója

„Ha akkor vele vagyok, meg tudtam volna menteni az életét” – Mattesz Csilla Gesztesi Károly haláláról

A mai napig bűntudat gyötri a színész egykori kedvesét.

Négy évvel ezelőtt január 4-én hunyt el Gesztesi Károly. Egykori kedvesének a mai napig fáj a színész elvesztése. Minderről a Blikknek beszélt megtörten Mattesz Csilla. Úgy véli, ha vele lett volna, még ma is élne Gesztesi.

Mattesz Csilla

Mattesz Csilla 2021-ben a Fókuszban – Forrás: RTL / Fókusz – videó

Aznap, amikor elhunyt, megkért, hogy tartsak vele, de én egy születésnapi bulira voltam hivatalos. (…) Ezt a mai napig bánom, mert biztos vagyok benne, hogy ha akkor vele vagyok, meg tudtam volna menteni az életét, amíg kiérkezik a mentőautó. (…) Sosem leszek képes megbocsátani magamnak, hogy nem voltam aznap ott vele. Örök bűntudat gyötör emiatt” – vallotta be Mattesz Csilla, akinek azóta sem enyhült a gyásza.

Elmondása szerint, amikor megtudta, hogy elhunyt, két napig ki sem mozdult a szobájából; már a házi orvos jött hozzá, hogy nyugtató injekciókat adjon. „Manapság is mindennap a gondolataimban van Karcsi” – árulta el az egykori válogatott úszó, víziterapeuta.

Mattesz Csilla életébe amúgy azóta sem köszöntött be a szerelem, Gesztesi halála óta a munkájába menekült.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top