nlc.hu
Sztárok

Marsi Anikó: „Nem vagyok terhes!”

Marsi Anikó: „Nem vagyok terhes!”

A műsorvezető Instagram-poszttal reagált arra a Redditen indult találgatásra, hogy várandós-e vagy sem.
Marsi Anikó

„Ez még csak a kezdet…Lesz ennél kerekebb?” – tette fel a néhány órája közzétett Instagram-posztjában a költői kérdést Marsi Anikó. A TV2 műsorvezetője azután dönthetett úgy, hogy egyszer és mindenkorra tisztázza a „pocak kérdést”, hogy a magyar Redditen találgatni kezdtek a felhasználók, vajon gyereket vár-e vagy sem. Miközben a felhasználók a legkülönbözőbb, Marsi Anikóról készült fotókkal, képernyőfotókkal próbálták bizonygatni az igazukat, arra egész biztosan nem számítottak, hogy maga a műsorvezető tesz majd pontot az ügy végére.

Ő ugyanis a poszt folytatásában ezt írta: „Köztudott, hogy a tévékép legalább 4 kilogrammal többnek mutatja a képernyőn szereplőket. A Brit Orvosi Kamara felhívást tett közzé, amelyben figyelmeztette a fiatal nőket, hogy a női tévésztárok nagyon gyakran drasztikus diétának vetik alá magukat, hogy vékonyabbnak tűnjenek a képernyőn” – idézte az origo.hu egyik cikkét a képernyős, majd ezzel folytatta:

Nekem az összes plusz kilóm a hasamon szeret tetszelegni. Nem vagyok várandós. Elkezdtem dolgozni az ügyön, igyekszem

– írta, majd a bejegyzést a boldog vagyok, nem vagyok terhes hashtagekkel egészítette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top