nlc.hu
Sztárok
Balogh Petya durván odaszólt a Cápák között-ben

„Ez egy marhaság!” – a Cápák között Balogh Petyája kemények kiosztotta az egyik vállalkozót

A befektető még sose fogalmazott ilyen élesen az üzleti realityben.

A vállalkozások széles palettája mutatkozott be a Cápák között 7. évadának az első adásában. Többek között egy társalkodó játék is szerepelt a vállalkozók ajánlatai között, ami különösen Balogh Petyánál verte ki a biztosítékot.

Balogh Petya,

Balogh Petyának nagyon nem jött be a „társalkodó partedli” – Fotó: Sajtóklub

Még Cápatársai is megdöbbentek Balogh Petya keménységén, amikor a társalkodó játék, azaz a LovEat kapcsán fogalmazta meg üzleti meglátásait. Szakály Andrea egy papír alapú partedlivel lépett a befektetők elé, amelyen 50 szám összemaszatolásával és a hozzájuk kapcsolódó kérdések megválaszolásával lendítene az otthoni beszélgetések dinamikáján.

Dr. Varga Eszter üzleti coachként több szempontból sem találta befektetésre érdemesnek a vállalkozást, azonban Balogh Petya még nála is keményebben fogalmazott.

Ez egy marhaság” – kezdte az érvelést a Cápa, aki befektetőtársaihoz hasonlóan nem szállt be a társalkodójáték-bizniszbe. „Vannak olyan álmok, amelyekből jobb felébredni” – jegyezte meg élesen a befektető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top