nlc.hu
Sztárok

Singh Viki plasztikai műtéte

Plasztikáztat Singh Viki: „Eldöntöttem, nem akarom tovább utálni magamat!”

Gyerekkora óta zavarta.

Kés alá fekszik Singh Viki. A 37 éves énekesnő olyan plasztikai beavatkozásra készül, ami sokaknak nem tűnik majd fel, de neki felszabadító lesz – írja a Bors.

Singh Viki

Plasztikáztat Singh Viki – Fotó: Sajtószoba

Gyakorlatilag gyerekkorom óta zavar ez a bizonyos terület magamon. (…) Nem mellplasztika és nem is orrműtét. Olyasmi, amit fed a ruha. (…) Nekem viszont fontos, hogy amikor itthon vagyok, mondjuk fehérneműben, akkor szépnek lássam ezt magamon. Régóta emésztem már magam emiatt, s most eldöntöttem, nem akarom tovább utálni magamat!” – nyilatkozta a bulvárlapnak.

Singh Viki – saját bevallása szerint – némi szépészeti beavatkozáson már átesett korábban: hialuronsavval korrigálták az orrát és a szem alatti karikákat is feltöltötték, de ezeknél nagyobb beavatkozást eddig nem mert bevállalni. „Egyébként semmi bajom azzal, ha valaki kés alá fekszik. (…) Ha valaki ettől boldogabb lesz, miért ne?” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top