Gyönyörű volt Laky Zsuzsi, amikor 19 évesen Európa szépének választották

nlc | 2024. Január 15.
Több mint 20 év telt el azóta, hogy Laky Zsuzsit Európa legszebbjének választották, mutatjuk, milyen cuki volt kicsinek, és hogy kiktől örökölte szerencsés génjeit!

Laky Zsuzsinak nem a 2003-as párizsi megmérettetésen került először korona a fejére, amikor Miss Európának választották: már 16 évesen Zala szépe lett, két évvel később pedig a Miss World Hungary első udvarhölgyeként tündökölt a színpadon.

Fotó: Fotocentrál.hu – Schumy Csaba

Kétségtelen, hogy Zsuzsi nemcsak szerencsés génjeinek köszönheti ezeket a szép eredményeket, hanem sokat tett is azért, hogy remek formában legyen. Ezt ma, két kislány büszke anyukájaként, pár hónappal a 40. születésnapja előtt is elmondhatja magáról.

Férje belefogyott a családja hiányába

A Farm VIP legutóbbi szériájának legjobb női játékosa Nagykanizsán született, kislányai, Luca és Lujza is itt vendégeskedett, amíg Zsuzsi a 14 millió forintos fődíjért küzdött. 

Férje, a ketrecharcosként ismertté vált Dietz Gusztáv így egyedül töltötte a forgatás heteit, amit nem viselt túl jól. Zsuzsi és a lányok nélkül egészen kiürült az otthonuk, ami miatt Guszti látványosan fogyott is.

Bár mindketten tudták, hogy a nagyszülőknél csodás kezekben vannak a lányaik, Zsuzsi és Guszti alig várták, hogy újra együtt lehessen a családjuk. Nézd meg, milyen helyes volt kicsinek az egykori Miss Európa!

central-0203917924

Zsuzsi nem nagyon lelkesedett a meggyes sütiért, amit anyukája kínált neki totyogó korában. Fotó: Fotocentrál.hu x Archívum Story-Best

central-0203917912

Bár ovisként még nem a világot jelentő deszkákról álmodozott, az aranyló hajkoronája már meg is volt a tündökléshez! Fotó: Fotócentrál.hu x Archívum Story-Best

central-0203179207

Zsuzsi szülei, Balázs és Eta vigyáztak az unokákra, amíg Zsuzsi a Farm VIP-ben szerepelt. Fotó: Fotocentrál.hu x Archívum Story-Best

central-0203917900

Zsuzsi épp hogy nagykorú lett, amikor Európa legszebbjének választották. Fotó: Fotocentrál.hu x Archívum Story-Best

central-0203680827

Amikor szépségkirálynőnek választották, még nem ismerte leendő férjét, Gusztit. Fotó: Fotocentrál.hu -Fábián Olga

central-0395765726

Az esküvőjüket követően jöttek gyorsan a lányok is, akik nagyon büszkék voltak anyukájuk Farm VIP-beli második helyezésére. Fotó: Fotocentrál.hu - press.tv2.hu TV2 /

central-0699129437

Zsuzsi és Guszti szemmel láthatóan nyerő párost alkotnak. Fotó: Fotocentrál.hu - Olajos Piroska

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Schumy Csaba 

Exit mobile version