6 sztárpár, aki megcsalás után együtt maradt

M. N. | 2024. Január 16.
Akadt, aki többszörösen is hűtlen volt a házastársához, de olyan is, akinek más nőtől született gyermeke, ám ezek a sztárpárok mindezek ellenére is a mai napig együtt vannak.

A hűtlenség ugyan sok esetben szakításhoz vagy váláshoz vezet, azonban a most következő világhírű párok esetében ez másként történt. A megcsalt fél meg tudott bocsátani a partnerének és így vagy úgy, de közösen folytatták az életüket… 

Ozzy Osbourne és Sharon Osbourne

Ozzy Osbourne hírhedt volt hűtlenségéről, végül 2016-ban szexfüggőség miatt ment rehabilitációra. „Különféle országokban voltak női” – mondta Sharon Osbourne a People-nek. – Alapvetően, ha nő vagy, és hozzáér a bevásárlókocsid Ozzy hátához, Isten segítsen.” Miután a rocksztár kijött a rehabról, a házaspár megújította fogadalmát. (Fotó: Getty Images)

Adam Levine és Behati Prinsloo

Sumner Stroh modell 2022 szeptemberében állt elő azzal, hogy viszonya volt a Maroon 5 énekesével, majd négy további nő is azt állította a nyilvánosság előtt, hogy kapcsolataik és/vagy és szexuális töltetű interakcióik voltak Adam Levine-nel. A támadó vádak ellenére Levine és felesége, a Victoria’s Secret modell, Behati Prinsloo együtt maradtak, és arra koncentrálnak, hogy a legjobb szülei legyenek három gyerkeküknek, akik közül a legkisebb idén januárban született meg. (Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Gabrielle Union és Dwyane Wade

Gabrielle Union és Dwyane Wade rövid ideig szünetet tartott a kapcsolatában, mielőtt 2013-ban eljegyezték volna egymást. Ez idő alatt Wade teherbe ejtette Aja Metoyert, aki egy kisfiút szült neki. Wade azt mondja, élete egyik legfélelmetesebb beszélgetése volt, amikor erről vallott Unionnak. A színésznő és a kosárlabdázó 2014-ben kötött házasságot és bár az esetleges válásukkal kapcsolatban időről időre felröppennek híresztelések, egyelőre ezek nem igazolódtak be. (Fotó: Patricia Schlein/Star Max/GC Images)

Jay-Z és Beyoncé

A világ akkor gyaníthatta először, hogy Jay-Z megcsalta Beyoncét, amikor megjelent egy klip, amelyben az énekesnő nővére, Solange megtámadta őt egy liftben. 2016-ban Beyoncé Lemonade című albumának egyik dalszövegében erősítette meg a hűtlenséget, végül maga Jay-Z is megtette ezt a New York Timesnak adott interjújában 2017-ben. A házaspár azonban azóta is együtt van. (Fotó: Ian West/PA Wire

Dominic West és Catherine Fitzgerald

Dominic Westről és kolléganőjről, Lily Jamesről 2020-ban jelentek meg paparazzifotók, melyek hűtlenség vádjába keverték a színészt. Erre válaszul feleségével, Catherine Fitzgeralddal közös képeket jelentettek meg, hogy egyértelművé tegyék, továbbra is együtt vannak. „Csak azt akarom mondani, hogy a házasságunk erős, és még mindig együtt vagyunk” – nyilatkozta West a sajtónak. (Fotó: Getty Images)

Will Smith és Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith 2020-ban a Red Table Talk egyik epizódjában beszélt arról nyilvánosan, hogy viszonya volt August Alsina zenésszel. A beszélgetés során, melyen Will Smith és Jada közösen vettek részt, elmondták azt is, hogyan változott meg a kapcsolatuk. Idén aztán Jada felfedte, hogy már a viszonyát megelőzően különköltöztek a férjével, a válást azonban nem tervezik. (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

via

Exit mobile version