nlc.hu
Sztárok

Janicsák Veca az új párjáról

Megszólalt Janicsák Veca az új párjáról – kiderült, szakmabeli-e

Házasság nem biztos, hogy lesz a kapcsolatukból.

Janicsák Veca végre úgy érzi, révbe ért új párja mellett, akiről néhány titkot megosztott Ágai Kis András Mutasd magad! című YouTube-műsorában – írja a Blikk.

Janicsák Veca,

Rátalált a boldogság Janicsák Vecára – Forrás: Ágai Kis András Mutasd magad! című műsora / YouTube – videó

Nagy szerelem van, nagyon nagy összhang van. Életemben először vagyok olyan párkapcsolatban, ahol néha már én gondolkodom azon, hogy adok-e eleget” – vallotta be a 34 éves énekesnő, aki egyelőre nem szeretné a nyilvánosságnak megmutatni párját, de abban biztos, hogy idővel ez változni fog. “El fog jönni az a pillanat is, azt úgyis látom, amikor eljutottunk arra a pontra” – tette hozzá.

Az új párjáról elárulta, hogy nem teljesen civil. “Azért van köze a szakmához” – jegyezte meg Janicsák Veca, aki a kedvesével nem feltétlenül akarja hivatalossá tenni a kapcsolatukat. “Biztosan tudom, hogy révbe értem, ami nem biztos, hogy azt jelenti, hogy házasodni is fogunk” – fűzte hozzá.

A szerelmesek már másfél éve együtt vannak, ám csak a napokban beszélt először a párkapcsolatáról Janicsák Veca. “Idén már ki merem jelenteni, hogy a tavalyi évben boldog párkapcsolatban éltem. (…) Azt érzem, hogy most minden jól van úgy, ahogy van”vallotta be a hot! magazinnak az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy a válás után kételkedett abban, hogy újra szerelmes lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top