nlc.hu
Sztárok

Honnan ismerheted Csizmadia Gergelyt

Honnan ismerheted Csizmadia Gergelyt, … a szomszéd tehene főszereplőjét?

A ... szomszéd tehene főszereplőjét, Molnár Lászlót alakítja Csizmadia Gergely. Mutatjuk, honnan lehet ismerős a színész!

Mostanra biztosan te is ismered már Molnár Lászlót, azaz Lacit, …szomszéd tehene főhősét. Az RTL legújabb napi sorozatának főszereplője nagyon kemény kisebbségi komplexusokkal küzd, mióta nem vették fel az egyetemre. A boldogságot a pénztárcája súlyában, na meg a népszerűségben méri. Utóbbit meg is kapja a saját edzőtermében, előbbit, lévén, hogy eladósodott, kevésbé.

Csizmadia Gergely

Fotó: RTL/ Sárosi Zoltán

Egyetlen igazi barátja van, Béla. Egy napon azonban éket ver közéjük a pénz, a két barát pedig minden eszközt bevet, hogy megleckéztesse a másikat. A küzdelem azonban elfajul, Laci és Béla pedig bármi áron le akarja győzni egymást.

Lacit Csizmadia Gergely alakítja, aki gyakorlatilag a magyar sorozatvilág Sam Rockwellje. Mert ahogy Rockwell mondta a Saturday Night Live műsorában:

„A legtöbben úgy ismertek, mint az a fickó, tudod, abból a filmből. Tudod, nem főszereplő, hanem a másik. És amikor megláttok, arra gondoltok: á, ez a fickó! Őt bírom. Na, ez vagyok én.”

Mi pedig nem véletlenül hasonlítjuk a csodás Sam Rockwellhez Csizmadia Gergelyt. Meg fogsz döbbenni, hány és hány különböző helyen bukkant már fel a tévéképernyődön, de valahogy sosem kapott hozzá elég méltó szerepeket. Egészen mostanáig, hiszen napi sorozatot vezet.

Na de honnan is ismerheted őt?

Egyrészt a színházból: 2009 és 2013 között a Székesfehérvári Vörösmarty Színház társulatának tagja volt. Innen lovagolt át a sorozatok és filmek világába. Csizmadia saját honlapja szerint láthattad őt „a Komédiások, A Szájhősök, illetve a TEA című televíziós sorozatokban, utóbbiban főszereplőként (Pánczél Félix).” Illetve, mint olvasható, számtalan reklámfilmben is felbukkant: reklámozta ő már a Coca-Colától kezdve a Borsodin át a T-Mobilt, a Chevrolette-et vagy a Mastercardot is. 

Epizódszerepeit pedig olyan produkciókban tette emlékezetessé, mint a Jóban-rosszban, a Hacktion, a Mi kis falunk, A tanár, valamint a Drága örökösök. Az Oltári csajokban és a 200 első randiban pedig felismerték a tehetségét, így komolyabb szerepeket osztottak rá: előbbiben Furulyás Pétert, utóbbiban Gyuri karakterét alakította.

Csizmadia Gergely és Rausch Bernadett

Csizmadia Gergely és Rausch Bernadett a Love Bistro sajtótájékoztatóján. (Fotó: Nagy Zoltán/Fotocentral)

Az utóbbi időben a celebkedés tavában is megmártózott, hiszen feleségével, Rausch Bernadettel 2020 nyarán szerepeltek a Love Bistro című műsorban is. Mikor a páros kiesett, nem azért szomorodtak el, mert haza kellett menniük, hanem mert annyira jó élmény volt számukra a verseny. Betti egészen konkrétan párterápiához hasonlította a realityt.

Csizmadia egyébként nem csupán arcról lehet ismerős: a hangját is hallhattad ezer különböző helyen. Reklámokon túl évekig volt az egykori Danubius rádió állomáshangja, de ő szólaltatta meg például Justin Longot a Szakíts, ha bírszban vagy Adrian Greniert a Hart háborújában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top