nlc.hu
Sztárok

Emlékszel rá? Így néz ki ma a Teresa sztárja

Így néz ki ma a Teresa sztárja, Angelique Boyer

Ő volt a 2000-es évek legnépszerűbb sorozatsztárja. Hamarosan újra láthatják a magyar tévénézők.

A 35 éves Angelique Boyer (születési nevén Angélique Monique-Paulette Boyer Rousseau – szerk.) 2010-ben kapta meg élete első főszerepét a Teresa című telenovellában, melyben Teresa Chavez Aguirrét alakította. A játékáért 2011-ben TVyNovelas-díjat kapott a legjobb női főszereplő kategóriában. A hazai nézők emiatt a produkció miatt zárták a szívükbe a csinos színésznőt (Magyarországon 2012. február 10-én tűzte műsorra az RTL Klub – szerk.) Érdekesség, hogy a TikTokon a mai napig találhatók jelenetek a sorozatból, sőt a kommentek alapján a fiatalok is örömmel nézik a gonosz főhős kalandjait. 

A színésznőt a spanyol nyelvű amerikai magazin, a People en Español beválogatta az 50 legszebb nő közé. Angelique Boyer egyébként a való életben is összejött és immáron 10 éve egy párt alkot filmbéli partnerével, a 48 éves Sebastian Rullival. Rengeteg közös fotót posztolnak, és mindig kommentelnek a másik kép alá valami kedveset. A közösségi oldalaik tartalmai szerint a forgatások mellett imádnak utazni, túrázni, és új helyeket felfedezni. A színésznőt több mint 15 millióan követik az Instagramon

Ez a fotó például tavaly decemberben készült róluk:

Februárban a TV2 képernyőjén 

A Leona bosszúja (El amor invencible) február 8-án, csütörtökön 14:35-kor debütál a csatornán. A produkció egy évados, a történet főszereplője pedig egy Marena Ramos nevű nő, akit Angelique Boyer alakít – írja a Sorozatwiki.

A Franciaországban született sztár korábban elárulta, hogy szívesen szerepelne A szürke ötven árnyalata latin verziójában, ám azóta nem érkezett hír azzal kapcsolatban, hogy ez valaha meg is valósul.

Angelique Boyer

Angelique Boyer 2011-ben (Fotó: Rodrigo Varela/WireImage)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top