nlc.hu
Sztárok
Körtvélyessy Zsolt a gyógyulásáról

Nehéz időszakon van túl a 82 éves Körtvélyessy Zsolt: „Jó lenne, ha még 10-15 évet ‘lehúzhatnék’ ”

Komoly egészségügyi problémákkal küzdött a színész, nem múltak el következmények nélkül.

Körtvélyessy Zsolt többhetes kényszerpihenő után térhetett csak vissza a színpadra. A 82 éves színészen tavaly szívműtétet végeztek, majd érszűkület miatt operálták meg, utána viszont bakteriális fertőzéssel kezelték. Így hol a sürgősségi osztályon, hol a kardiológián töltött heteket. Az egészségügyi problémái azonban nem múltak el nyom nélkül. „El kell fogadnom, hogy már soha nem leszek a régi. Sokkal fáradékonyabb lettem, délutánonként mindig igénylek egy kis pihenést. A próbák is fárasztóak” – nyilatkozta a Borsnak.

Körtvélyessy Zsolt

Körtvélyessy Zsolt súlyos betegsége óta fél év telt el – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A színművész nehéz időszakon van túl, kedvese és a lánya, Körtvélyessy Kinga azonban mindvégig mellette voltak. „A párommal nagyon jól vagyunk, Kingáról és az unokámról nem is beszélve. (…) Jó lenne, ha még 10-15 évet »lehúzhatnék« velük” – fűzte hozzá Körtvélyessy Zsolt, aki jelenleg három darabban is játszik. 

„Örülök, hogy ennyi a feladatom. Ha nem lenne dolgom, valószínűleg nem élném meg jól. Azt szoktam mondani: »Hadd ne haljak meg, amíg élek!«” – fogalmazott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top