nlc.hu
Sztárok
Hevér Gábor lánya is A mi kis falunkban

Lányával játszik együtt Hevér Gábor A mi kis falunkban

A sorozatban is apát és lányát alakítanak.

Együtt játszik a nagyobbik lányával, a 15 éves Vilmával Hevér Gábor az RTL sikersorozatában. Apa és lánya A mi kis falunkban is apát és lányát alakít, azaz Répa Árpit és Rozit.

Hevér Gábor (balra) A mi kis falunkban - Fotó: Sajtóklub

Hevér Gábor (balra) A mi kis falunkban – Fotó: Sajtóklub

Vilma még alsósként a színjátszó szakkörben szeretett bele a színjátszásba, ennek ellenére korántsem biztos, hogy színésznő lesz. A forgatásokat most mindenesetre nagyon élvezi. A Covid idején, a Segítség! Itthon vagyok! című műsorban láthatták őt először a tévénézők, ott figyelt fel Kapitány Iván producer, majd ő javasolta, hogy Vilma alakíthatná Répa Árpi lányát a pajkaszegi történetben.

„Azonnal igent mondtam. (…) Tavaly már 5-6 napot forgattam. (…) Nagyon élvezem, szeretem nézni, hogy a felvételek közben dolgozik a stáb, így belelátok a kulisszák mögé is. Az sem mellékes, hogy kapok fizetést, ami jó érzés” – nyilatkozta a Story magazinnak.

Édesapja elárulta, hogy Vilmát nagyon érdekli a színház világa, szinte az összes olyan darabot látta, amiben ő játszik. „Már 3 évesen végignézte a 3 órás János vitéz-előadást a Nemzeti Színházban” – mesélte Hevér Gábor.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top