nlc.hu
Sztárok

Fotók Baukó Éva súlyos autóbalesetéről

„Vigyázott rám az Őrangyalom!” – Baukó Éva fotókat tett közzé a balesetéről

Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, Baukó Éva tegnap az autójával villamossal ütközött. Vasárnap délelőtt a Facebookon számolt be a történtekről, és néhány fotót is közzétett magáról, valamint a totálkárossá vált kocsijáról.
Baukó Éva

Baukó Éva nem próbál mismásolni: rögtön a posztja elején elismeri a felelősségét és azt, hogy az ő hibájából történt az ütközés a villamossal a Mogyoródi út és a Nagy Lajos sarkán. A kocsija az eset után totálkáros lett, ám ő szerencsésen megúszta az ütközést, bár az óvatosság kedvéért őt is bevitték egy kórházi kivizsgálásra.

A posztban azt állítja, nem ő akarta értesíteni a történtekről a médiát, hanem a Blikk kereste meg őt, miután egy olvasójuk 10 ezer forintért eladott nekik egy fotót a balesetéről.

Baukót leginkább a cikk alatti kommentek akasztották ki, ugyanis sokan kárörvendően viszonyultak a balesetéhez, kinevették őt, és nem érti, miért kell ennyire rosszindulatúnak lenni.

Milyen emberek vannak a fotelben a telefon mögött??? Nem szégyellitek magatokat? Nem is ismertek, csak egy képet láttok rólam!

Hozzátette, ő senkinek nem kívánna semmi rosszat, és elmondta: szerinte az őrangyala vigyázott rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top