nlc.hu
Sztárok

Fotón Habsburg György családja

Címlapon Habsburg György családja, csodaszép hölgyek lettek a lányai

Minden szem rájuk szegeződött a párizsi bálon.

Minden évben legalább egy-két nagyobb név van az elsőbálozók között, akik lényegében biztosítják a párizsi Le Bal des Débutantes nevű, exkluzív rendezvény hírnevét. A bált a világ legrangosabb társasági eseményei között tartják számon. Az előző bál „híressége” Habsburg György idősebbik lánya, Zsófia volt – ezt a hírt a nagy francia magazinok címlapon hozták, és tudósítottak a főhercegnő ruhapróbáiról is. A legutóbbi párizsi bál „egyik neve” pedig a 19 éves Habsburg Károly Konstantin volt, Habsburg György fia, de ezen az eseményen a kisebbik nővére, a szintén elsőbálozó Ildikó is nagy feltűnést okozott – számolt be a BEST magazin.

Habsburg György családja,

Habsburg György és családja (kék ruhában a kisebbik lány, Ildikó) – Fotó: BEST magazin – címlap

Ildikó Alexis Mabille jégkék kreációját viselte, a felbecsülhetetlen értékű, történelmi ékszereket, tiarákat a V Muse Jewelry adta kölcsönbe az estére. A főhercegnő kísérője az este folyamán Constantin d’Orléans herceg volt, aki az egykori francia királyi család tagja.

Habsburg György

Habsburg György a  móri „Miklóscsabi pincéje” avatásán 2020. október 1-jén – Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Habsburg Györgyék amúgy öten négyfelé élnek: Habsburg György Magyarország párizsi nagykövete, így ő Franciaországban él. Nagyobbik lánya Belgiumban, a kisebbik Spanyolországban jár egyetemre. Habsburg György felesége, Eilika főhercegnő és a fiuk, Károly Konstantin pedig Sóskúton lakik.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top