nlc.hu
Sztárok
Megcsalásból lett sztárpárok

Sztárpárok, amik megcsalásból születettek

Ha minket kérdezel, a megcsalás sohasem oké. Az alábbi sztárpárok azonban kegyesen felülemelkedtek saját hűtlenségükön, és néhányan a mai napig együtt vannak.

Ariana Grande óriási hullámokat kavart újonnan megjelent, yes, and? című számával, melyben az új párkapcsolatát védi. Az énekesnő ugyanis állítólag még Dalton Gomez felesége volt, mikor összejött az Óz, a csodák csodája által inspirált Wicked című filmje forgatásán a kollégájával. Ő Ethan Slater, aki a pletykák szerint szintén házas volt, sőt, egy alig egyéves kisbaba apukája volt, mikor Arianával egymásba habarodtak. 

ariana grande ethan slater

Ariana Grande és Ethan Slater (Fotó: Profimedia)

Bár Ariana tagadja, hogy történt volna bármiféle megcsalás (erről szól az új dala is), ő és Ethan szinte alig mutatkoznak a nyilvánosság előtt, és még Instagram-hivatalossá sem tették a kapcsolatukat… Ettől függetlenül abszolút lehetséges, hogy valóban korrektek voltak a korábbi partnereikkel szemben.

Az alábbi galériában összeszedtük azokat a kapcsolatokat, amik viszonyként indultak.

károly és kamilla
Megnézem
Összes kép (6)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top