nlc.hu
Sztárok

Így él most Krisz Rudi

Emlékeztek még? Így néz ki most a 90-es évek tinisztárja, Krisz Rudi

A Homokba rajzolt szerelem ikonikus előadója elmondása szerint évente 280-szor lép fel.

Krisz Rudi, azaz Kreisz Rudolf volt az az énekes, aki nélkül nem létezett tinimagazin: rendszeresen szerepelt a Bravo, a Bravo Girl, a Popcorn és az IM (Ifjúsági Magazin) címlapjain. Az énekes igazi tinibálvány volt a 2000-es években. Érdekesség, hogy bár szólóénekesként ismertük meg, már előtte is zenélt: a 90-es években az öccsével és unokatestvérével alapították meg a Rock-onok, valamint a Dominó zenekarokat.

Krisz Rudi

Krisz Rudi napjainkban (Fotó: Krisz Rudi Facebook-oldal)

2008-ig öt albuma jelent meg, aztán besokallt: úgy érezte, hogy sokkal kevesebb fellépése van, mint korábban, ezért itt az ideje a váltásnak. Mivel gyerekkora óta zongorázott, évekig egy óceánjárón, illetve folyami hajón zenélt. A sok utazás által közel ötven országában fordult meg. 2010-ben végleg eltűnt a nyilvánosság elől. 2013-ban adócsalásért 1 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélték, két évre felfüggesztve.

„Hosszú távon nem jó perspektíva, hogy kijárok külföldre zenélni. Egyrészt a párom miatt sem, akit nagyon sokszor itthon hagyok egyedül, másrészt nem így szeretném leélni az életemet” – vallotta be még 2016 januárjában az Aktívnak

A nagy visszatérés

2021-ben a Duna Televízió egyik műsorának a vendége volt, ahol elmondta, úgy látja, a zenei karrierje ismét felfelé ível, és bár az éneklés mindig is fontos volt számára, 2 éve egy egészen új szerepbe is bele kellett tanulnia, ugyanis apa lett: 2019-ben született meg a kislánya, Lea. Az énekes a napokban az Abaházi Presszó vendégeként beszélt a kislányáról.

„Lea egy nagyon-nagyon tündéri kislány. Felforgatta az életemet, teljesen megváltozott minden. Nagyon nagy energiát igényel, sokat kell vele játszani. Én meg olyan apuka vagyok, aki folyamatosan próbál minél többet lenni vele. Olyan az életem, hogy vagy zenélek, vagy vele vagyok. Picit nekem most a saját, önálló dolgaim kimaradnak az életemből” – nyilatkozta Rudi, akinek a családi teendők mellett mostanában nem volt ideje arra, hogy új dalokat írjon. Párjával, akivel több mint 10 éve vannak együtt már alig várták, hogy szülők lehessenek. 

„Kimarad az is, hogy leüljek dalokat írni. Az elmúlt három évben nem született új dal. Teljesen leköti az energiáimat, hogy a kislányommal legyek, és jó apuka legyek. Ha nem látom egy napig, már kivagyok. Ott kell lennem vele, megélni a játékokat. Lea tényleg egy igazi tündér, de el fog jönni az a pont, amikor megint dalokat fogok írni” – mondta az előadó, akinek állítása szerint manapság évi 280 fellépése van.

Így él most

A legtöbbször retró bulikba hívják, ahol kicsik és nagyok egyaránt ismerik a dalait. A közösségi oldala szerint elég sűrű a naptárja, és az ország bármely pontján találkozhatunk vele a helyi szórakozóhelyeken.

Íme pár kép a 90-es évek tinisztárjáról:

Krisz Rudi
Megnézem
Összes kép (6)
Ez is érdekelhet Így néznek ki ma a 90-es évek szívtiprói Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top