nlc.hu
Sztárok

Drake adománya rajongójának

Sokkoló meglepetést kapott Drake-től egyik rajongója

A kanadai rapper nashville-i koncertjén figyelt fel a fiatal nő üzenetére.

Nashville-ben lépett fel szerda este Drake, a kanadai rapper. Amit pedig a koncert közben tett, azzal teljesen felforgatta rajongója életét – írja a LadBible. A 33 éves Lauren Schwallier nemrég esett át utolsó kemoterápiás kezelésén, miután még 2022 márciusában mellrákkal diagnosztizálták. A fiatal nő szerdán, a

koncert délelőttjén is öt órát töltött el a betegsége miatt

szükséges csontvelő- és CT-vizsgálatokkal.

Sokkoló meglepetést kapott Drake-től egyik rajongója

Lauren még azon is elgondolkodott, hogy lemondja az esti Drake koncertet, végül szerencsére mégis úgy érezte, el kell mennie rá. A döntés pedig megváltoztatta az életét. Drake koncertje közben, a God’s Plan című szám után leállította a bulit. Felebarátunk napjának jobbá tételéről kezdett prédikálni, kérte a tömeget is, hogy csatlakozzanak hozzá. Megkérte a közönségét, hogy

mindenki öleljen meg valakit, akit eddig nem ismert,

kimutatva ezzel szeretetét. Ezután pedig maga Drake járt elő a jó példával. Schwallier közvetlenül a színpad mellett állt, egy „Túl vagyok a kemón” feliratú táblával a kezében. A körülötte állók szerettek volna segíteni neki, hogy Drake észrevegye az üzenetet, és sikerült is. A szöveg felvillant a kivetítőre, Drake pedig ezt mondta:

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lauren Schwallier (@liketoknowlauren) által megosztott bejegyzés

 

“Most ne foglalkozz Drake-el, ne foglalkozz senki mással

az itt lévők közül. Mert ő egy valódi harcos.” Aztán átadott a lesokkolt nőnek egy csekket, a következő szavak kíséretében: „Remélem, a menedzserem nem nyír ki, mert ennyi pénzt még soha nem adtam, de most azt akarom, hogy a buli végén átutalja neked. 100 ezer dollárral támogatunk. Szeretlek, és a legjobbakat kívánom. Nashville, csináljatok neki még egy kis zajt” – mondta a tömeg őrjöngése közepette.

Schwallier később a helyi lapnak azt mondta:

„Az egyik dolog hozta maga után a másikat. Drake felhívott a színpadra, azt mondta, szeret, sőt még egy puszit is adott. Csak erre tudok most gondolni. És akkor még a pénz is! Őrület.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top