nlc.hu
Sztárok

2024 Sztárban Sztár nélkül

Idén nem lesz Sztárban Sztár, kiderültek az okok

Hiába sikertörténet, 2024-ben másra cseréli ezt a műsort a TV2.

Évek óta a TV2 tavaszi szezonjának legsikeresebb műsora a Sztárban Sztár. A csatorna idén mégis úgy döntött, nem tűzi műsorra az ország házibuliját. A Blikk információi szerint ennek részben az az oka, hogy egyre nehezebb énekeseket találni a show-ba.

Stohl András (jobbra) a Sztárban sztár 8. évadában szerepelt, 2022-ben - Fotó: Sajtószoba

Stohl András (jobbra) Amanda Lear bőrébe bújva a Sztárban sztár 8. évadában, 2022-ben – Fotó: Sajtószoba

A produkciónak fontos, hogy színes felhozatallal szolgáljon, legyen mindig egy kiemelkedő sztár a versenyzők között, de nagyon szeretik a meglepő személyeket is, ám minél több az évad, annál nehezebb olyan sztárt találni, aki még nem szerepelt a műsorban – magyarázta a bulvárlap informátora.

A Sztárban Sztárt idén a TV2 a Next Topmodel Hungary című tehetségkutató valóságshow-ra cseréli le a tavaszi műsorrendben.

A Sztárban Sztár nélkül is képernyőre kerülnek a Sztárban Sztár zsűritagjai - Fotó: Sajtószoba

A Sztárban Sztár nélkül is képernyőre kerülnek a Sztárban Sztár zsűritagjai – Fotó: Sajtószoba

Mindenesetre a Sztárban Sztár zsűritagjai nem maradnak munka nélkül, tavasszal valamennyien szerepelnek majd a képernyőn. Tóth Andi ismét látható lesz a Hazatalálsz című sorozatban, Lékai-Kiss Ramóna a Password – A jelszó című vetélkedő műsorvezetője lesz, Papp Szabi és Kökény Attila a Mutasd a hangod!-ban látható, míg Marics Peti műsorvezetőként debütál Pető Brúnóval a Zsákbamacskában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top