7 durva hollywoodi botrány, amiről időközben megfeledkeztél

nlc | 2024. Február 12.
Olyan régi hollywoodi botrányokat idézünk most fel, amik annyira vadak voltak, hogy el sem hisszük, hogy már rég kimentek a fejünkből.

Minden hétre (napra?) jut egy sztárbotrány Hollywoodból, nehéz lépést tartani. Teljesen természetes, hogy még a legnagyobb port kavaró cirkuszok is a feledés homályába merülnek. Mert hát nem emlékezhetünk minden egyes melléfogásra, amit a sztárok elkövettek! Néhányat azonban felelevenítenénk: olyan őrületes sztorikat, amiket nem értjük, hogyan nyelt el a zaj, mivel a mai napig nem térünk napirendre felettük. Részletek a galériában!

justin bieber nlc

Justin Biebernek sok stiklije volt, de azt a 2013-as esetet nehezen múlja felül bármi, mikor meglátogatta az Anne Frank-emlékházat Amszterdamban, és az emlékkönyvbe ezt bírta beleírni: „Őszintén inspiráló, hogy itt lehettem. Anne nagyszerű lány volt. Remélhetőleg Justin Bieber-rajongó lett volna.” (Fotó: ANGELA WEISS / AFP)

robert pattinson kristen stewart nlc

Arra valószínűleg emlékszel, hogy Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont Rupert Sanders rendezővel, mikor a színésznő a Hófehér és a vadászt forgatta a férfival. De az olyan részletek már tuti nem rémlenek, hogy a hír kirobbanása után Pattinson Reese Witherspoon házába menekült (akivel együtt forgatta akkoriban a Vizet az elefántnak című filmet). Vagy hogy Amerika jövendőbeli elnöke, Donald Trump olyan szinten invesztálódott a sztoriba, hogy végtelen mennyiségű Tweetet írt a témában. (Fotó: FREDERIC J. BROWN / AFP)

laura dern Billy Bob Thornton nlc

Az egy dolog, hogy Billy Bob Thornton és Laura Dern jegyben jártak 1999-ben (bár kinek maradt ez meg?!). De azt már nem fogod elhinni, hogyan ért véget a jegyesség! Dern elutazott filmet forgatni, és mire hazaért, Thorton már FELESÉGÜL VETTE Angelina Jolie-t, Dern pedig soha többé nem hallott a vőlegénye felől. (Fotó: VINCE BUCCI / AFP)

angelina jolie és testvére nlc

Angelina Jolie annak idején benne volt a sűrűjében. Egy időben szokásává vált szájon csókolni a testvérét, James Havent. Nincs több hozzáfűznivalónk. (Fotó: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images)

donald glover nlc

A színészként és rapperként is tevékenykedő Donald Glover egyszer egy Yuki nevű ázsiai lánynak adta ki magát Tumblren. Állítólag azért, hogy a Camp című albumát reklámozza. (Fotó: Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

neil patrick harris david burtka nlc

Mikor 2011-ben Amy Winehouse elhunyt, Neil Patrick Harris és férje, David Burtka az énekesnő halála után 3 hónappal egy döbbenetesen morbid vacsorát rendeztek, ahol egy rothadó hullára emlékeztető hústálat szolgáltak fel. A holttest-tál ízléstelenül kísértetiesen hasonlított az elhunyt Amy Winehouse-ra. (Fotó: Angela Weiss / AFP)

alec baldwin nlc

A ma már nagy családapa szerepében tetszelgő nyolcgyerekes Alec Baldwin ma sem mentes a botrányoktól, 2007-ben azonban azért cikkeztek róla, mert egy gusztustalan hangvételű üzenetet hagyott az akkor még egy szem kislánya, a 11 éves Ireland hangpostáján. Akkoriban Baldwin és az exe, Kim Basinger gyerekelhelyezési perben csatároztak, és a kislányuk itta meg a levét, akit az apja többek között egy „bunkó kis disznó”-nak nevezett, amiért nem jelent meg egy megbeszélt találkozón. (Fotó: Mark Sagliocco / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

via

Exit mobile version